Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SUSHI AND BEDTIME

Da satt jeg foran Macen min igjen med et glass Bailys og venter på at håret mitt skal tørke. Jeg dro faktisk ut for å jogge i regnet. Var kanskje ikke så idyllisk som jeg trodde, men jeg gjorde det. Så ut som en våt katt, men hey, hva er viktigst, utseende, håret eller brenne av kalorier når man jogger?? Jeg stemmer lett kalorier. Løp heller ikke 9km som var målet, kun 5,8km og er strålende fornøyd. Og det av mange grunner.

1. Hadde i første omgang ikke lyst til å jogge i det hele tatt. Hadde det ikke vært for cupcakes`ne, hadde jeg faktisk bare slappet videre på sofaen.

2. Det regnet. Vanligvis jogger jeg ikke i regnet. Mye pga jeg er redd for lyn og tordnen. I tillegg blir man altfor altfor våt og syk. Blir spennende å se om jeg ikke blir forkjølet om noen par dager. Det er først jeg er tint opp.

3. 5,8 km er bedre enn ingen km.

4. Når jeg kom frem til Sognsvann, ville jeg egentlig bare snu igjen, legge meg under dynen og kose meg med en bamse.

5. Når det er sagt, så er jeg kjempefornøyd med at jeg tok turen, selvom det kun var 5,8km. Føler meg mye bedre. I tillegg kan jeg nyte et glass Bailys uten dårlig samvittighet.

Som de fleste av dere vet, er jeg en skikkelig fattiglus etter Barcelona turen. Jeg prioriterte feil kan mange si, jeg derimot mener jeg prioriterte helt riktig. Det er kun nå man får lov til å si ung og dum. Det er kun nå man lever. Så, helt siden den 30.april og frem til nå har jeg hatt 152 kroner å leve på. Thank God for Robin sier jeg bare. Han har heldigvis noen mynter og lapper han har gitt avgårde ellers ville jeg ha levd på kun knekkebrød, brødsmuler og vann. Idag var han ekstra snill mot kjæresten hans. Jeg nevnte for han i forrige uke at jeg savnet å spise sushi så fælt og da sa han:

- Idag blir det sushi på deg kjære.

Jeg ble vill. Du skulle ha sett meg. Ble helt i ekstase. Sushien har virkelig aldri smakt bedre. Det har aldri gått så lang tid i mellom sushien og moi. Hele en mnd uten at jeg har spist sushi. Det er helt uvirkelig. Men idag fikk jeg det og er ubeskrivelig glad og mett. Heldigvis er det ikke lenge igjen til lønn. Heldigvis. Har sett noen sko på asos.no som jeg vil så gjerne ha. Og når de kommer i posten, skal det nytes sushi i tillegg. Jeg skal faktisk ha på meg skoene og spise sushien. Alt på en gang.
(Anbefaler denne virkelig, en av mine fav. Heter Tempura Futo. Kan kanskje ikke kalles sushi ettersom det er fritert kylling inni)
Et gladere og blidere ansikt skal du se lenge etter. Nå er det på tide å ta seg av hårrullene og komme seg til sengs. Wish you all en fantastisk og nydelig søndag videre. Vi sees imorgen.

6 kommentarer

glowjenta

15.mai.2011 kl.22:42

Jeg er ikke kjempe fan av det men er fortsatt bare 12 år da xD

<333

Silje, 13 år og blogger!

15.mai.2011 kl.22:45

Er ikke så veldig glad i sushi jeg..

LENASOFIIIE

15.mai.2011 kl.23:19

Nam, sushi er kjempgodt!

frkreyes

16.mai.2011 kl.08:44

LENASOFIIIE:

Det er shit godt. Storkoste meg.

frkreyes

16.mai.2011 kl.08:45

Silje, 13 år og blogger!:

Hmm, nei, det er ikke alle som liker det. Tror det er enten eller produkt. Enten så liker man det, eller så liker man det ikke. Retten og sletten.

Silje, 13 år og blogger!

16.mai.2011 kl.13:20

Ja, du sier noe der :)

Skriv en ny kommentar

hits