Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRENINGSØKT

Da har jeg greid å forflytte meg fra sengen til sofaen. Yej! Ikke dårlig bare det. Etter å ha fått i meg 6 stk cupcakes (har funnet ut at de var ganske gode alikevel), fant jeg også ut at en liten løpetur måtte til. Har inntatt altfor mange kalorier på en dag. Opprinnelig trenger jeg faktisk ikke mer mat idag. Så mange kalorier har jeg spist. Begynner å bli ganske fornøyd med både kropp og sjel om dagen og da kan jeg ikke bare la noen deilige cupcakes ødelegge det. Helt siden idag tidlig, har jeg gjentatt setningen

- Skal ut å jogge, så fort regnet stopper. Ja, jeg skal ut å jogge så fort det stopper. Kan jo ikke bli våt og syk. Vi venter litt til Candy. Bitte lite granne til. Det regner ute enda. Huff, ja, vi venter litt til.

Men nok er nok. Nå er det på tide å komme seg ut. Regn eller ei. Det kommer ikke til å stoppe å regne og jeg får dessverre ikke forhindret å se ut som en våt katt løpenes skogen og jeg har en hel haug bunch med råtne unnskyldninger på lager, så nå er det bare å ta på seg løpebukse, finne frem ipoden, skoene og bilnøklene og komme meg avgårde til Sognsvann. Målet er å løpe litt over 9km denne gangen. Selv på en søndag. Vi blogges!

5 kommentarer

WWW.TESSE123.BLOGG.NO

15.mai.2011 kl.17:47

JEG ER EN FAST LESER !!!

KOMEMTER TILBKE<3

Susi - Min lille verden <3

15.mai.2011 kl.17:48

:))

LENASOFIIIE

15.mai.2011 kl.17:51

Kjempe fint bilde av deg :-)!

maddizblogg

15.mai.2011 kl.18:01

Fint bilde :-) Du er så kul.

Lillemone

15.mai.2011 kl.19:36

Håper du får en fin og fuktig løpetur, her er det straks duket for styrketrening, til tross for unnskyldninger om at jeg er jo tross alt litt fyllesyk, og hundrevis av andre, men ble litt inspirert av innlegget ditt, så nå skal jeg ta meg sammen, og begynne på det treningsprogrammet jeg skulle begynt på for flere uker siden! Tusen takk!

Håper du ikke blir syk!

Skriv en ny kommentar

hits