Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

STILLHET ER UNDERVURDERTDa overlevde jeg det barneselskapet der også. Sier bare en ting, JEG ER KJEMPEGLAD FOR AT JEG IKKE HAR BARN ENDA. Åh, fy fader og enda lenger skal jeg vente. De er jo overalt. Løper, skriker, griner etc. Og med en nevø som var noe små crumpy fordi han valgte å plage sine foreldre kl 03.30, var han ikke i topp humør. Det eneste jeg elsker ved unger er når de ler eller når de gir fra seg gullkorn. Da trekker jeg også på smiletbåndet. Men, alt i alt ble the party ganske så bra og jeg reiser gladlig tilbake neste år og året der igjen og igjen og ikke minst igjen. Bursdagsbarnet var fornøyd med alle sine Hello Kitty leker og foreldrene så til å kose seg når Robin dukket opp med øl på festen. De kalte ølet for balsam i deres sjel, haha. Man kan se det er barn i nærheten, eller hur?Robin gikk glipp av moroa ettersom han var en stolt løper. Kom rett fra Holmenkollenstafetten. Jeg skrev tidligere at det var Fornebuløpet, det stemte altså ikke fikk jeg streng beskjed om. Det var Holmenkollenstafetten. Rett skal være rett.Min søster (i midten) så ganske fornøyd ut med selskapet. Det ble arrangert i regi av henne og hennes samboer Daniel.Ikke minst greide barna å få politiet til å stoppe. Noe de gjorde. Fra og være 5-6 stykker i nærheten rundt bilen,Kom plutselig en hel haug bak busker og trær frem. Løp i hundre mot politibilen. Politimennene var veldig snille og tok seg tid til å prate med den og viste de litt utstyr etcResten av kvelden skal jeg bare slappe av. Ikke gjøre noe annet enn å late meg når jeg endelig har leiligheten alene. Robin er ute og blir det en stund. Deilig! Ikke minst skal jeg nyte en av de siste supcakes`ene og en liten coctail av Bailys og det i ro og stillhet. Nam! Kanskje blir en bok óg!Litt slik som vi som ikke har barn enda kan gjøre. Vi blogges!

6 kommentarer

ღ♔Husmorverden♔ღ

14.mai.2011 kl.19:32

Stillhet og ro er voldsomt undervurdert :) Tenker på det hver kveld det er rolig i huset he he...

Kos deg masse med cupcake og baylies :D Nå er det endelig helg !!

silju97

14.mai.2011 kl.20:03

fine bilder :D

kine alexandra

14.mai.2011 kl.23:58

Enig! Jeg er veldig glad i unger, men er veldig glad de ikke er mine egne også: begynner de å skrike er det fint å ha en mor eller far i nærheten å gi tilbake til, hehe ;) Håper du har hatt en fin kveld så langt, og at du får en flott helg videre :- )

frkreyes

15.mai.2011 kl.09:27

kine alexandra:

Er kjempeglad i dem alle sammen, men også som du sier, veldig glad de ikke er mine, hehe. Håper du fikk en fin lørdag.

frkreyes

15.mai.2011 kl.09:27

silju97:

Takk..

frkreyes

15.mai.2011 kl.09:28

Carina`s husmorverden:

Det skal jeg huske på. Sikkert moro med barn i huset også. De små gav meg mye latter og gullkorn å le av, menneh, jammen meg er jeg glad jeg kunne traske hjem uten en av dem i hånden.

Skriv en ny kommentar

hits