Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOW TO MAKE CUPCAKESKan vel egentlig bare starte dette innlegget med å si beklager til dere fordi dette er det første innlegget i dag og klokken har passert langt over det vanlige, men det har rett og slett skjedd så mye idag at jeg har ikke rukket annet enn jobb. Ikke engang mine vanlige oufitbilder rakk jeg. Merker kroppen er sliten og jeg er kjempe trøtt at the moment. Og Powernap er uaktuelt med så mye rart jeg må få unnagjort før imorgen.

Har virkelig sett frem til denne helgen med trening og late avslapningsdager, men blir ikke rolig når jeg skal i barneselskap imorgen pluss se Robin løpe Fornebuløpet. Må jo heie på gutten min. I tillegg prøve å være sammen med venninner og familie. Min bestevenninne Eden, ringte meg å sa at hun var i Norge. Yej! For en overraskelse, en kjempe overaskelse faktisk. Hun studerer i Tyskland vanligvis.. Gleder meg til å se henne. Treffe hun andre bestevenninnen min Awat og se åssen det står til. Sangtime på søndag. Og i tillegg lovte jeg å lage cupcakes til barneselskapet. Heldigvis er de lette å lage ellers så tror jeg virkelig at jeg hadde kollapset. Ikke lett å være moi today, men jeg overlever og jeg er glad!

Vet du om noen bra cupcakes oppskrifter?

5 kommentarer

Kristina S-Pettersen

13.mai.2011 kl.18:24

digger toppen du har på bildet!

marianne

13.mai.2011 kl.18:24

fint bilde av deg ! cupcakes er digg :D

Lillemone

13.mai.2011 kl.19:11

Stilig bilde :)) Har ingen oppskrifter liggende desverre :) Men du finner nok ut av det :) det er merkelig det der hvordan man planlegger rolige helger, men det ser liksom aldri ut til å gå i oppfyllelse :)) Artig at han skal løpe da :) Lykke til, til Robin :) Ha en fin helg frøken :))

SaraCrohnsAlexandra

13.mai.2011 kl.21:19

Har ingen oppskrift! Takk til toro :D

laauvsnes

13.mai.2011 kl.21:58

CUPCAKES <3<3

fint bilde av deg!

Skriv en ny kommentar

hits