Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MOBILAVHENGIG


 Det første steget er vel å innrømme det. Så, ja, mitt navn er Candida M Reyes og jeg er avhengig. Jeg er avhengig av mobilen min. Er det ikke slik avhengige folk sier til en haug av masse mennesker når de innrømmer at de er avhengige en eller annen ting? Jeg, til min fortvilelse, presterte å glemme mobilen hjemme. Dette merket jeg selvsagt ikke i det rushet jeg hadde av stress i dag tidlig, men heller der jeg stod på jobben til Robin. Å kjøre hjem for å hente mobilen var uaktuelt. Og å spørre sjefen om jeg kunne kjøre hjem for hente den ble rett og slett for dumt. Så jeg pustet dypt inn og sa til meg selv at den var jeg ikke så avhengig av. Selvom jeg merket at det var ren løgn. Og hvor tror du den lå hen?

Jo, ved inngangen. Der lå den pent og pyntelig nedringt av mine søstre som sikkert lurte på hvorfor i all verden jeg ikke ringte opp igjen. I tillegg følte jeg meg helt lost. Uansett hva jeg skulle gjøre, føltejeg at mobilen min er involvert. Ikke minst med tid. Jeg har sjeldent eller aldri på meg klokke, det er mobilen som styrer min tid. Og når den ikke var rundt meg, da ble jeg bare "eh, vet du hva tiden er?" menneske.

Arg, tror du jeg ble irritert, lei meg, frustrert og noe deprimert? Jupp. Og tror du det er sunt? Nope! Men nå er vi gjenforent og jeg skal aldri glemme den igjen. Nå kan jeg endelig slappe av ordentlig, så tide å lukke øynene på sofaen før løpeturen og trening kaller..

Forresten,det var noen som lurte på hvor man kan få tak i blogg.no`s App. Og da kan jeg bare si at den dessverre ikke tilgjengelig for alle enda. Virkelig synd ettersom jeg tror de fleste kommer til å ELSKE den. Det er kun de 10 testerne som blogg.no valgte ut(disse fikk mail) som har appen pr dags dato. Men fortvil ikke, så bra som den er pr dags dato (mangler noe selvsagt, som muligheten til å kommentere. Lese andre blogger osv) så kan jeg ikke tenke meg noe annet enn at Blogg.no lanserer Blogg.no appen sin ganske så snart. Den er sikkert rett rundt hjørne for de fleste av dere. Jeg elsker i allefall min.

Er du usunt avhengig av mobilen din som meg?

7 kommentarer

Sabrina

12.mai.2011 kl.18:42

kommer den kun til iphone eller kommer den til android også?

frkreyes

12.mai.2011 kl.19:11

Sabrina:

I første omgang kun til Iphone tror jeg..

Helene Skotte

12.mai.2011 kl.20:01

Nei, var sykt avhening av mobilen min før, men nå er den liksom kjørt på og knust ;o

SaraCrohnsAlexandra

12.mai.2011 kl.20:05

Akkurat som meg! Jeg får panikk om jeg glemmer den, eller går tom for strøm. Føler meg ensom rett og slett.

Lillemone

12.mai.2011 kl.21:21

Var meget avhengig av min telefon før, men etter jeg ble singel igjen, så er jeg blitt ekspert på å legge den igjen, hjemme, på bussen, i bilen, hos venner you name it. Så savner nesten å være avhengig, selv om jeg må innrømme at den dagen jeg var på molde nå, og den låg trykt igjen hjemme, så hadde jeg det ganske fredelig :) Helt til jeg kom på besøk til en kompis på ettermiddagen å fikk spørsmål om jeg var sur, siden jeg ikke hadde svart noen som helst :P

Marlene

20.mai.2011 kl.13:09

Har og appen, liker den godt ;-) men blogger kan man jo gå inn på via safari! Bruker safari nå faktisk :-)

frkreyes

21.mai.2011 kl.10:27

Marlene:

Mhm, helt enig, men blir plutselig så tungvint. Mye lettere å svare på kommentarene fra andre om jeg kunne ha gjort det fra appen.

Skriv en ny kommentar

hits