Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VED ET VEISKILLE

Da var jeg kommet hjem fra jobb. Leiligheten er helt tom da Robin er på jobbmiddag, men det gjør ingenting. Noen ganger det deilig å kunne være hjemme alene. Da får man faktisk tenkt og brukt litt tid på seg selv.

Når det kommer til oveskriften, merker jeg at de siste ukene, den siste måneden, har jeg stått ved en veiskille. Vet ikke om det kommer av alle valgmulighetene man har her i livet eller om det er fordi jeg rett og slett er små egoistisk. Jeg vil ha alt og jeg vil ha enda mer. Bare slå fra dere tanken om veiskille når det gjelder mitt forhold til Robin, det er ikke der det ligger, men mer om hva jeg vil her med livet. Med mitt liv. Med mine valg og ikke minst mine valgmuligheter. Skal man forsette med en ting fordi man fikk den store muligheten mange andre drømmer om, eller skal man bare ta sjansen og prøve noe nytt.Tørre å løsrive seg, tørre å teste, feile og forsette uten å knekke sammen.

Dette er tanker som kverner og surrer rundt hodet på meg om dagen. Og jeg må virkelig inn i tankeboksen. Tenke på ting jeg gjør, hvordan jeg gjør det. Ting jeg sier, skriver, oppfører meg.Tenke på de andre rundt meg. Kanskje er jeg bare egoistisk, sta og vanskelig. Kanskje er det jeg gjør pr dags dato korrekt, men jeg bare greier ikke å se det. Uansett hva som er riktig eller hva som er feil, så klarer jeg ikke å finne svaret akkurat nå. Klarer ikke å klekke ut noen fasitsvar. Ikke sikkert det finnes noen fasitsvar i det hele tatt, kanskje man bare må gå etter magefølelsen og ikke pengene. For ofte er det akkurat det som er problemet. Man blir gjerne i visse situasjoner fordi man ikke vil miste pengene. Man ikke vil miste tryggheten. Man vil ikke miste det sosiale. Men, når det sosiale eller når pengene, når det materialistiske smaker mer enn følelsen av å være fornøyd med livet, hva gjør man da, forsetter man alikevel, eller går man?

3 kommentarer

anncathrin89

05.mai.2011 kl.18:10

kjenner du noen i oslo som driver med negler som ikke er så dyre???

svar på bloggen min!!

skl forsterke mine egene negler bare

Camilla Grønhaug

05.mai.2011 kl.20:40

Vet hvordan du har det, er vanskelig og tror de fleste har det litt på den måten...

Lillemone

06.mai.2011 kl.11:09

åååh! kjenner til den følelsen der, den er merkelig, kan vel si at jeg er der selv også, men kommer ingen vei, så må nok snakke litt med psykologen min, og finne ut hva jeg egentlig vil og ikke... Men syns du skal følge magefølelsen din, og ikke tenke alt for mye på pengene, selv om de har en del å si, og man gjerne mister en del trygghet når man ikke har inntekt, (det kan jeg vel alt om etter nesten ett halvt år som fullstendig arbeidsledig) Men tror ikke der du er nå er rett, siden det ikke føles sånn!

håper du har en din Fredag ! :)

Og god helg!

Skriv en ny kommentar

hits