Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FEATHER PURSE

Nei, jeg har ikke glemt å legge ut dagens outfit, jeg har bare vært for opptatt med og spise den deilige frokosten jeg ble møtt av på jobben. Namme namme nam. Jeg er altfor glad i mat merker jeg.

Når det er sagt så har jeg en liten beskjed til dere syklister der ute. En liten reminder. Et lite budskap noen av dere kanskje glemmer når dere sykler i deres verden.

Ja, dere er kjempeflinke som er aktive og sykler som noen madman til og fra jobb eller skole. Noen av dere er så tøffe og sykler året rundt, uansett vær. Strålende. Har aldri forstått helt greia med det, men ja, vi er forskjellige. Men for gudsskyld, lær dere trafikkreglene om dere ABSOLUTT må kjøre ut i veien sammen med oss harde trafikanter. For dere glemmer i ny og ne at dere er myke trafikanter.

 

Det var nemlig en syklist som tydeligvis glemte og ta av der han skulle i dag tidlig når jeg var på vei til jobb, så han kjørte like gjerne som en gærning. Vet dere hva han gjorde? Jo, han kjørte bare rett mot meg og vips, så kantret han over fortausveien. 

 

?Din idiot, tenkte jeg.

?Vil du ikke leve? Hva pokker holder du på med?

 

Han sa for så vidt sorry der han nikket så uskyldig med sine øyne og følte seg sikkert jævlig dum, men det hadde ikke hjulpet meg en shit om jeg hadde kjørt på han og mistet førerkortet. For i Norge har vi en fantastisk lov som sier at føreren er ansvarlig selv om syklisten er idiot.

Så, vær så snill, sykl for min del til jobb eller hvor enn du skal hen, men ikke skap unødvendige situasjoner. Og til dere som sykler all day long og blir provosert at dette innlegget er det bare ro dere ned bier. Noen av dere er ganske flinke også, mens andre bilister er idioter. Nok P3 snakk fra min side, her er dagens outfit bilder.//Jumpsuit Monki/Sko London/Veske Zara/Imitert skinnjakke Bikbok/Halskjede Barcelona//

Er ikke fjærvesken helt utrolig? Bare elsker den. Har jeg fortalt deg hvor fantastisk du er? Nei? Vel, du er AMAZING!

9 kommentarer

 Kiyasa Bahaman

04.mai.2011 kl.11:02

Utrolig fin den var!

frkreyes

04.mai.2011 kl.11:43

Kiyasa Bahaman:

Takk Kiyasa.

Lillemone

04.mai.2011 kl.12:26

Enkelte sykelister er bare idioter,og på sett og vis er den loven litt idiotisk den også! :)) Takk for fine kommentar i går :)) Glemte helt å svare, da jeg ikke har mange nok timer i døgnet til noen ting lengere :)) Men det ordner seg.

Ha en fin dag videre pena :)

Lene ♥

04.mai.2011 kl.12:27

Digger antrekket ditt :-)

frkreyes

04.mai.2011 kl.12:54

Lillemone:

Gjett om Lillemone. Ønsker deg en strålende dag videre. Klem

frkreyes

04.mai.2011 kl.13:19

Lene:

Takk Lene..

Hanne Matilde

04.mai.2011 kl.14:07

Så utrolig fint :-D!

SaraCrohnsAlexandra

04.mai.2011 kl.19:05

Enig med deg i det der! Mange tåpelige syklister.. De er faktisk trafikanter de også når de velger å sykle uti veien. Men da synes jeg jaggu de skal følge trafikkreglene for kjøretøy også! De stopper jo ikke på rødt lys, men kjører opp på fortauet og drar over det grønne fotgjengerfeltet! Arrg..

SaraCrohnsAlexandra

04.mai.2011 kl.19:07

Fint antrekk som alltid :)

Skriv en ny kommentar

hits