Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLOTHES OFFDenne søndagen har vært ganske chill og ikke minst utrolig behagelig. Vi har unnagjort ting som å vaske klær, støvsuget leiligheten og ikke minst fått svigerfar på besøk. Han var her i mange timer helt fra 13.30 og frem til nå, noe som er så koselig. Merker jeg blir mer og mer glad i han. I tillegg drakk vi til og med en hel flaske vin. På en søndag. Man lever kun en gang så det gjelder å nyte det mens en kan.

Nå er det på tide å fjerne sminken, laxern helt og bare slappe av på sofaen sammen med kjæresten sin. Ikke minst er det jobb imorgen. Rart å tenke på det og det er ikke det at jeg klager, men det er en stund til jeg skal reise igjen, noe som er trist og tenke på, hehe. Merker jeg savner det allerede bare av å tenke på det. Jeg kunne virkelig bare ha jobbet med å reise verden rundt, komme hjem og reise igjen. Men det vil vel alle.

Før jeg avslutter dette innlegget, har jeg lyst til å dele en sang med dere. Denne sangen har jeg hatt på hjernen heeelt siden tirsdag og syntes den er så deilig og fin. Blir helt i dansehumør. Tror Robin begynner å bli litt lei av den, mens jeg forelsker meg mer og mer i den. Elsker å f.eks trene til den. Man blir i riktig humør. Ah, just love it.

2 kommentarer

julie

01.mai.2011 kl.21:20

aw! søtt bilde<3

Frøken Ana

01.mai.2011 kl.21:38

Må ha litt mer tempo på treningsmusikken min jeg :)

Godt å gjøre praktiske ting på en søndag.. Man får liksom ikke tid til det ellers i uken.

Skriv en ny kommentar

hits