Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORTE BRA, MEN HJEMME BEST

 Åh det var deilig å kunne sove i egen seng igjen. Ikke minst er det deilig å komme tilbake til Majorstua. Kan ikke si at jeg savnet Norge noe særlig, men når jeg først landet, så var det også helt ok. Da vi landet på Rygge flyplass stod bussen pent og ventet på oss. Det gikk overraskende lett. Trodde man måtte vente i hundre år på bussen etc, derfor har jeg kviet meg for å kjøpe billetter fra RyanAir. Men når det gikk så lekende lett som det gjorde igår, kan jeg anbefale dere å bruke RyanAir. Bare pass på baggasjevekten, ikke la den gå over maxgrensen. Om du gjør det, kan det bli dyrt. Det samme gjelder håndbaggasjen.

Uansett, jeg vil bare takke dere som har fulgt meg under hele turen. Utrolig motiverende å skrive innlegg i utlandet når man vet at andre setter pris på det. Til Helene Skotte: Ja, vi besøkte La Familia Sagrada. Vet du skriver en oppgave om akkurat denne kirken, en fantastisk kirke by the way. Med noen utrolige utsmykninger. Alt ved den kirken hadde en tanke, ingenting er latt til tilfeldighetene. Om du vil, kan jeg sende deg noen bilder over mail som du kan bruke til oppgaven, om det gir deg bedre karakterer. Her får dere noen bilder fra min shopping. Er så fornøyd. Fortalte jeg at jeg kun har 200 kroner å leve for resten av måneden? Haha, herregud. Og de 200 skal vare i 20 dager. Funny! Enjoy.


Sterke farger er det som kommer til å bli det IT i år og der er Zara suverene i år.Jeg skal selvsagt også ha det. Blusen er fra Zara. Kostet rundt 250kroner.

Genser fra Zara. Rundt 249 kroner.

En fantastisk genser jeg fant hos H&M i Barcelona. Jeg har denne i pudderrosa fra før av og bare elsker den. Tenkte å smykke den til med noe, men vet ikke helt hva enda. Hm, tenke tenke.. Uansett, genseren får du tak i her i Norge også. Koster kun 99 kroner. Er ikke fargen fantastisk?


Conscious shortsen fikk jeg tak i Barcelona. Takk gud for det. De fleste vet at den kommer fra H&M.


Er ikke denne fin? Håper den lyser opp dagen til mange mennesker. Syntes den var så inpirerende. Fra H&M. Kun 99 kroner.

Og sist men ikke minst, I love Barcelona singlet. Me love it.

Hva syntes du?

14 kommentarer

Sandra- Kommenterer tilbake! :-)

01.mai.2011 kl.13:00

Sick mye fint! :-D

Lisbet

01.mai.2011 kl.13:20

så mye fin :- D

SaraCrohnsAlexandra

01.mai.2011 kl.13:27

Så bra du har hatt en fin tur! :) Deilig å komme tilbake til egen seng ja. Men ikke like deilig å vite at jeg må betale regninger med penger jeg ikke har! haha :(

Lise

01.mai.2011 kl.14:11

Fine innkjøp :-) Likte shortsen veldig godt!

thereseea

01.mai.2011 kl.14:18

utrolig mye fint du har kjøpt, digger stilen din !!!;D

kommentere tilbake ?

Mademoiselle Dianne

01.mai.2011 kl.15:26

kjekt å lese bloggen din :) du er flink til å skrive. også kjekt å høre at du fikk en flott ferie, og forstår at det ikke er like kult å komme tilbake til Norge (hvor det meste er ganske dyrt, i tillegg til det kalde være hehe) etter en herlig utlandsk tur. Spesielt shopping tur, Men borte er bra og hjemme er best - ikke sant :)

hadde satt stor pris på om du ville ta en tur innom min nye hjemmeside om hudpleie og velvære

http://mademoiselledianne.com

ps. du vil bli overrasket over hvor godt man kan klare seg med lite penger i en måned. Det handler bare om gode kreative ideer. fortsatt god helg og kos deg videre.

frkreyes

01.mai.2011 kl.15:32

aloebeauty:

Hei Aloebeauty. Takk for nydelig kommentar. Tar meg tur innom hjemmesiden din i løpet av dagen.

Miriam - Musikk er livet!

01.mai.2011 kl.15:38

Kjempefine innkjøp! :-D

Lillemone

01.mai.2011 kl.16:36

Så utrolig mange stilige innkjøp! :) Bra alt gikk lekende lett, og at dere er trykt hjemme igjen :) Håper du har hatt en fantastisk dag i dag :)

www.ceccy99.blogg.no

01.mai.2011 kl.17:16

Mye fint !:D

frkreyes

01.mai.2011 kl.20:27

thereseea:

Takk Thereseea. Godt jeg inpirerer noen, slik som andre inpirerer meg..

julie

01.mai.2011 kl.21:12

fint! likte designet ditt :D

fotomm-kommenterer tilbake ;)

21.mai.2011 kl.23:11

Kjempe masse fint! Bare elsket den blusen! ^^

frkreyes

21.mai.2011 kl.23:40

Ja, er ikke den kul. Elsker fargen og tror den passr både mange hud og hårfarger. Kommer fra Zara. Ikke dyr heller, kun 299kr.

Skriv en ny kommentar

hits