Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FACEBOOKFLYET HAR LANDET I BARCELONADa var facebook flyet landet og vi er endelig fremme i Barcelona. Flyturen gikk veldig greit og maten var faktisk god. Ikke alltid den smaker noe særlig, men vi fikk servert varme rundstykker med godt pålegg. Nam. Flyreisen tok 3,5 timer og vi hadde en haug av benplass. Nå sitter vi egentlig og venter på at rommet vårt skal bli ledig. Vi valgte å bo på Hostel, midt i La Rambla (et barcelonas traveleste gater) for å heller bruke pengene på shopping og god mat. Hva kan jeg si, har sett bedre hosteller, men, når man betaler 1000 til sammen for 2 personer midt i sentrum, skal man ikke klage.

 Har sett masse fint, men vært flink jente og ikke handlet noe enda. Fant noen par sko som matchet øredobbene mine. Morsomt. Men prisen på de var ikke like morsomt, hehe.Under kan du se noen bilder som har vi har tatt hittil og vi er så heldige som har et hostel som har bedre trådløsnett enn det vi har hjemme til tider. Herlig.Her fikk jeg testet ut noen av Mac sine leppestifter for vår/sommer utgaven, men ble noe usikker på fargene. Falt ikke pladask for de. Skal se litt mer.Robin stakkars var veldig trøtt idag. Han så ut som en zoombie, men begynner å komme seg. Han er ikke vant til å stå opp klokken 04 og ingen morgenfugl er han heller. Men som han selv sier, helt om natten helt om dagen. Og med litt mat i magen snart så skal han nok kvekke til. Skrev jeg iste at han hadde andekvekking som vekkingslyd på mobilen idag? Så når mobilen hans ringte, er det en and som kvekker. Herregud sa jeg bare.Dessverre har jeg ikke tatt med meg stativet på turen. Altså kamerastativet. Følte det tok for mye plass og ble bare  så mye styr, så Robin skal være min bloggerfotograf under hele turen, men han bare tuller og knipser hundre bilder om gangen. Så dette blir en spennende tur, med en rabiat på lur. Vi blogges.

Btw: Vært her er fantastisk. Håper den er like bra hjemme.

9 kommentarer

Anine photo Kim

28.apr.2011 kl.13:54

kos deg :)

Susi - Min lille verden <3

28.apr.2011 kl.14:25

Kos deg:D Så fine bilder.

Cathenja

28.apr.2011 kl.15:03

Er det bare en chillax-tur? :)

Hva kostet dem? :O Jeg diiiiiiigger øredobbene. Siden jeg ikke har hull i ørene har jeg noe lignende dinglene fra håret. Hehe

Kos dere i Barchelona!

ehae

28.apr.2011 kl.17:05

Kjempefine bilder! Kos deg i Barcelona!

Hedda - Kommenterer tilbake !

28.apr.2011 kl.18:53

Nydelige bilder :) !

Lillemone

28.apr.2011 kl.22:57

Bra flyet har landet, og at alt er nokså ok for dere!:) Digget øredobbene :) Håper dere får en fin tur begge to :))

mihr

28.apr.2011 kl.23:59

kos deg masse! Takk for kloke ord forresten. Tror jeg trengte det!

frkreyes

29.apr.2011 kl.09:35

Lillemone:

Hei nydelige deg. Takk for varme ord. Øredobbene kostet latterlige 40 kroner og ikke på salg engang. Er det mulig sier jeg bare. Vi stor koser oss.

frkreyes

29.apr.2011 kl.09:37

Cathenja:

Det er bare en slappe av, kose seg, se barcelona og shoppe litt tur. Øredobbene har jeg sett etter leeenge i Norge, men de var utsolgt hos Gina T. Her kostet de 40 kroner, i Norge 179. Stor prisforkjell med andre ord. Love them.

Skriv en ny kommentar

hits