Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BESTFRIENDS FOR EVERPratet nettopp med min bestevenninne Eden og det var så deilig. Har lenge har dårlig samvittighet når det gjelder henne. Jeg visste innerst inne at det var en stund siden jeg hadde tatt kontakt og visste at hun ventet på en telefonsamtale fra min side, men alikevel plukket jeg ikke opp telefonen og tastet nummeret hennes. Som by the way er det eneste nummeret jeg kan utenatt i hodet.

Det er som jeg sa til henne. Eden, du kjenner meg veldig godt og vet at jeg sjeldent sier unnskyld til for ettersom jeg har vanskligheter med det, men akkurat nå kan jeg ikke få sagt unnskyld nok ganger. Beklager for at jeg ikke har vært der den/de siste mnd. Slike venner kan man bare ikke miste, derfor gjør det meg ingenting å si unnskyld. Men nå skal jeg på trening. Mage og rygg må trenes og rumpe og lår må løftes, vi blogges.

Er ikke hun vakker?

5 kommentarer

herlig jente:D

Camilla - kommenterer tilbake <3

26.apr.2011 kl.20:17

jo :D

Lillemone

26.apr.2011 kl.20:20

En pen dame det ja :) Kjenner den der når dagene blir alt for korte, og man egentlig ikke får tid til å ringe og ta kontakt med venner... Er egentlig litt slitsomt, men bra du fikk tatt kontakt med henne i dag da ! :) Kos deg på Trening, jeg er akkurat kommet hjem!

The Road

26.apr.2011 kl.21:54

Best friends lasts forever no matter what.. :=)

Qtie

26.apr.2011 kl.22:38

Sv: Nei, jeg kjøpte den for 1 uke siden ;)

Skriv en ny kommentar

hits