Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ITS STILL ONOm dere tror jeg og Robin er venner, er det bare å glemme det. Vi er faktisk ikke i nærheten engang. Når han kom hjem fra moren sin, presterte han å si "Er det ikke helt dagen din idag baby?". Seff er det ikke dagen min idag, vi kranglet igår og siden har vi ikke snakket normalt til hverandre. Men, jeg har roet meg ned og det er enda godt. Ser ikke ut til at vi finner noen løsning ikveld. Idag skal jeg bare bruke resten av kvelden med min mac. Og rett og slett nyte stillheten i huset.
Når det er sagt, kom jeg over noen utrolig kloke og sanne ord fra Helene Madsen Skjemstad som jeg bare MÅ dele med dere. De gav meg en tankevekker.

"Elsk deg selv betingelsesløst og generøst. Ros deg selv så mye som mulig. Når du innser at du er elsket, vil kjærligheten strømme på overalt i livet ditt, og kommer mangedoblet tilbake til deg om og om igjen.

Bitterhet, frykt, kritikk og skyldfølelse fører til flere problemer enn noe annet, men vi kan forandre våre tankemønstre, tilgi oss selv og andre, og lære hvordan vi kan elske oss selv og gjøre alle destruktive følelser om til noe som hører fortiden til. Når du først har lært å være glad i deg selv, vil du lete etter det gode i de mennesker du møter.

Du kan ikke forandre andre enn deg selv. Dersom du ønsker å ha et godt forhold til andre mennesker, et virkelig godt forhold, må du gi slipp på all mistenksomhet og slutte med å være oppdrager for alle andre. Det fører ikke noe godt med seg og sliter deg bare ut.

Å forandre seg selv er knallhard jobbing, men har du fokus på å at du skal jobbe med å elske deg selv, vil du sakte men sikkert oppdage det i form av at du ikke lenger er så opptatt av å forandre de menneskene du møter."

 

11 kommentarer

Camilla - kommenterer tilbake <3

24.apr.2011 kl.19:57

fint bilde :D
fine bilder:)

Ida Marie

24.apr.2011 kl.20:00

fint bilde :)

The brown barbie ♥

24.apr.2011 kl.20:02

utrolig pent bilde av deg!, sant det . lykke til med han da! =) <3

frkreyes

24.apr.2011 kl.20:05

Ida Marie:

Takk Ida Marie.

frkreyes

24.apr.2011 kl.20:05

The brown barbie:

Hehe ja, det kan du si. Takk.

frkreyes

24.apr.2011 kl.20:05

Anna:

Takk Anna.

frkreyes

24.apr.2011 kl.20:06

Camilla:

Takk nydelige deg.

jaimeblog - Bella L.

24.apr.2011 kl.20:45

Helene Madsen er kjempe flink til å skrive :D, håper at dere kommer ikke til å slå opp, dere passer godt sammen

Lillemone

24.apr.2011 kl.21:19

Huff, har akkurat lest meg inn på de innleggene jeg har gått glipp av :)

Synd at det ikke går bra mellom dere, men kan forstå at du er lei av å gå rundt og mase, har selv hatt en sånn samboer, og man blir jo UTSLITT, det er helt forferdelig faktisk!

Håper det ordner seg for dere! :)

Lene ♥

24.apr.2011 kl.21:53

Håper alt ordner seg mellom dere, ønsker deg all lykke :)

Skriv en ny kommentar

hits