Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BARE PES MED GUTTER

Det går ikke så bra mellom meg og Robin om dagen, noe som er utrolig slitsomt. Vi bare krangler eller diskuterer. Enten er det han som ikke har dagen eller så er det jeg som ikke har dagen. Igår ble det en kjempe krangel over at han følte han ikke bestemte nok i forholdet. Vi skulle på kino og i hele går sa jeg at vi måtte dra senest klokken 20.15 om vi skulle rekke alt og ikke stresse. Hva gjør han? Jo, 5 over åtte begynner han å rydde et skap. Jeg klør i munnen men velger å ikke mase på han før rundt 20.10, og hva svarer han? At jeg ikke skal mase.Men da må du passe på tiden selv da unge mann, om jeg ikke skal gå rundt å mase på deg som en mamma.

Jeg er ikke noen mamma, jeg vil være noen kjæreste og samboer. Jeg vil ikke gå rundt og fortelle kjærestene mine når de skal gjøre seg klare eller hva de skal ha på seg HELE FUCKINGS TIDEN. Jeg vil at de kan se på klokken selv og holde seg til tiden og kle seg ordentlig slik at jeg kan være en glad kjæreste for engangsskyld. I tillegg føler han at jeg hadde lagt opp dagsplanene før han hadde stått opp, men slik jeg føler det, så kan vi være inne en hel dag uten å gjøre noe som helst. Jeg vil ikke leve et slikt liv. Jeg vil ikke bare sitte inne når solen stråler ute. Når vi skulle til Sverige, var planen at vi skulle være ute av huset kl 10, vi dro ikke før 14 og det var KUN fordi jeg maste på han. Hva gjorde han? Jo, sov!
Jeg er bare 26 og han kun 31, hvorfor fader skal vi sove bort hele dagen? Spesielt når det er så fint vær ute om dagen. Det er jeg som skaffer billetter slik at vi kan gå ut og spise. Det er jeg som kjøper billetter til kino, det er jeg som får oss ut av huset i det hele tatt. Og tro meg, jeg prøver inderlig å høre på hva han har å si, men jeg kan ikke sitte på rumpa og vente til han finner ut at han har lyst til å ta litt initiativ han også.

Han dro nettopp til sin mor og nå drar jeg ut til Frognerparken for å kose meg. Gosj jeg savner en hund akkurat nå, da ville alt vært så mye bedre.

6 kommentarer

Huff hørtes ikke noe greit ut, tror han må endre seg litt på det der. Spesielt når dere har avtalt noe. Det er noe anna om man ikke har planer men du skal ikke være en mamma til en som er 31 ;-)

jaimeblog - Bella L.

24.apr.2011 kl.13:07

håper at alt ordner seg til slutt :) Hunder er koslige og søte

Helene Skotte.

24.apr.2011 kl.13:12

uff :/ Trist og høre, håper det blir et bedre forhold når han kommer hjem til deg.

maddizblogg

24.apr.2011 kl.13:50

Synes synd på den nå :'(

Henriette

24.apr.2011 kl.15:20

håpe det snart blir bedre :- )

koos deg da i frognerparken :-)

▲YVONNE SKAUGEN▼

24.apr.2011 kl.17:44

Huff.. Høres ikke bra ut! Får håpe det går bedre mellom dere etterhvert!!

Skriv en ny kommentar

hits