Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WATER FOR ELEPHANTS

Etter en god, gammeldags og vel gjennomført joggetur på Frognerparken (ble ikke grilling så tidlig alikevel) begynner jeg og bli ganske fornøyd med kroppen min. Fader heller, det syntes jeg var på tide. Har vært ganske flink med treningen i det siste. Er skikkelig stolt av meg selv. Ikke minst stolt av Robin. Han veide på det meste da jeg kjente han 107 kilo, pr dags dato veier han mellom 97 og 98 kilo. Way to go baby! Dette greier vi smooth.Akkurat nå holder jeg på min ukentlig hårpleie. Syntes egentlig veldig synd på håret mitt om dagen. Den har ikke fått like bra behandling de siste ukene. Mye pga treningen. Håret blir fort livløst og pistrete. Det er ikke bare bare for meg å trene og behandle håret i tillegg. Ikke trives jeg med afrohår enn så lenge, så jeg må bare forsette med rullingen, strekkingen og flettingen om kveldene. Jaja, jeg er ihvertfall bevisst på det. Enda godt er det. Men i tillegg ordner jeg meg for filmen Water for Elephants.
Har lenge hatt lyst til å se den filmen. Jeg kommer til å dåne når jeg ser "Edward" fra Twilight på lerret. Han er bare så nydelig og fantastisk. I tillegg har jeg lest at han er veldig romantisk. Og har du sett øynene hans? Åh, gosj, smelter helt her jeg sitter. Tror det er på tide å spise isen min før det blir for hett her inne og Robin lurer på hva som foregår.Har jeg ikke blitt flink til å redigere bildene mine? I just love myself sometimes.

9 kommentarer

mihr

23.apr.2011 kl.18:05

Lion, det er serriøst den beste isen og lolipop. Elsker bloggen din!! Ha en stålende helg og en fin påske!! ;)
Kjempefin blogg! :)

Ha en fin dag videre ♥

Victoria Aleksandra

23.apr.2011 kl.18:16

Ha en flott dag resten av kvelden! :))

jaimeblog - Bella L.

23.apr.2011 kl.21:47

Du er nydelig. Lion <3! Så flink Robin er. Så bilder av dere i innlegg her på bloggen i dag og dere er den søteste par ever :p

Wab

24.apr.2011 kl.09:51

Jo det har du blitt!

Wow, kan du sjekke mailen din har sendt deg;)

Wab

24.apr.2011 kl.09:54

Det står edet er noe feil med mailen din, kan du sende meg for å sjekke: winta_c@hotmail.com
jo.

Robert er kjekk jaaa, er ikke bare du som kommer til å dåne :p

frkreyes

24.apr.2011 kl.10:08

Wab:

Mailen min er candida_reyes_brand@hotmail.com

Wab

24.apr.2011 kl.10:41

har sendt ;)

Skriv en ny kommentar

hits