Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HARRYTUR DELUX

Da var vi på vei ut av huset for å ta turen til Sweden. Det blir rett og slett en skikkelig harrytur. Ingen shopping når det gjelder klær, kun mat og godis pluss noe drikke står på listen. Vi har absolutt ikke noemat i huset ettersom vi glemte å handle når butikken var opp her i Norge, men som det paret vi er, griner vi ikke over det.

Pokker heller, jeg aner ikke hvor jeg har lagt fra meg mobilen. Finner den ikke. I hele går prøvde vi å ringe til den. Tror du angrer på at jeg ikke tok find my Iphone app på den, ja det gjør jeg. Og hvorfor angrer jeg, jo fordi jeg var på vei til å laste det ned, men gadd ikke alikevel. Silly silly me. Kjære gud, om jeg skulle finne Iphonen min, lover jeg å laste ned den appen. Den er jo gratis after all.

Jaja, den dukker vel opp snart. Dette ble dagens antrekk. Kjolen kjenner de fleste av dere fra før. Den kommer fra H&M. Jeg kjøpte den 3 størrelser for stor med vilje, slik at den kunne brukes uten bukse eller strømpebukse til om sommeren. Jakken er fra Bikbok, dessverre er den fra ifjor, så du får nok ikke tak i den i år, men helt sikker på at de kommer med en kulere versjon i år. Vesken er fra Gina. Kjøpte også den ifjor og de lave skoene kommer fra DinSko, ifjor de også. Vet det ikke kommer mange innlegg fra min side under påsken, men hey, det er tross alt ferie. Ha en fantastisk dag videre. Muah!

7 kommentarer

<3RAGNAE-legg meg til som venn!

22.apr.2011 kl.13:13

Fint!

thereseea

22.apr.2011 kl.13:23

kjempe fint bilde.. kos dere ! : )

kommentere tilbake ?
DU ER SÅ NYDELIG ! :) Hadde blitt kjempe glad med en kommentar tilbake ! :)

Cecilie Hoven

22.apr.2011 kl.15:10

fin outfit, får håpe du finner den igjen da ! :)

SaraCrohnsAlexandra

22.apr.2011 kl.21:42

Harryturer må til i blandt! Å! Det angret jeg på også når min første ble stjelt.. Så med engang jeg fikk ny på erstatningen lastet jeg ned det. Håper virkelig du finner den, og har hatt en fin harrytur!

sv: Blir nok ingen bassengbilder, men andre bilder blir det vel. Mest fyllebilder tenker jeg. Får prøve å ta mange bilder, men har en viss følelse på at det blir minimalt med bilder. Er ikke så flink til å huske på å ta med kamera! :/

frkreyes

23.apr.2011 kl.08:01

Hedda:

Glad du er tilbake Hedda :)

ehae

26.apr.2011 kl.12:59

Elsker antrekket! Du har utrolig fin stil!!

Skriv en ny kommentar

hits