Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GÅRSDAGENS KJÆRESTEKVELD

Dette innlegget var meningen skulle komme ut igår kveld før vi dro ut, men fikk rett og slett ikke opplastet bilder. Prøvde og prøvde og prøvde, men kom ingen vei. Var det andre som hadde samme problemet? Det var rundt 19-tiden. Samme kan det være, legger ut bildene nå.Ettersom det har vært noe surmuling og krangling mellom meg og Robin i det siste, bestemte vi oss for å gå ut å ha en kjærestekveld. Bare kose oss med god mat, drikke og være hyggelige mot hverandre. Ofte kan det hjelpe på og det gjorde det hos oss også. Noe jeg dessverre la merke til var at vi har blitt et av de parene som ikke har så mye å si ved bordet. Det var så flaut. Jeg sa det til Robin <Åh nei, har vi blitt et av de parene der?> han bare smilte og sa nei, men vi har jo nettopp trent og er egentlig ganske slitne. Håper da inderlig ikke det. Heldigvis er det gode med meg og Robin at vi ikke trenger å si så mye uten at det blir ubehagelig. Ofte er det deilig når ingen sier noe som helst. Vi endte opp på Tjuvholmen bar og restaurant. Den ligger på aker brygge, veldig koselig. Vi endte opp med reker til forrett.

Entrecotè til hovedretten ogBringebær med knuste nøtter og hjemmelaget vaniljesaus til dessert. Nam namOg deretter gikk vi til fots bare hjem. Om du lurer på hvor antrekket mitt er fra, så er t-shirten, den desiderte mest favoriserte t-shirten av alle jeg har her i huset fra BikBok. Bare elsker den og advarer dere, den vil bli brukt mye i sommer. Skjørtet er fra H&M og skoene som jeg hadde på meg er fra Dinsko, men de tok jeg ikke noe bilde av.
Nå er det på tide med frokost. Kjenner jeg sulter snart ihjel. Med ingen mat i huset, ettersom vi glemte å handle igår og idag er de fleste butikkene stengt, må jeg finne på noe kreativt. Hm, blir spennende. Håper dere hadde en fantastisk onsdag i går og får en nydelig torsdag idag.

5 kommentarer

Kamilla

21.apr.2011 kl.10:53

Nam, såg godt ut :)

Fine bilder :D

Taiba

21.apr.2011 kl.10:56

fine bilder :-)

Line Marit

21.apr.2011 kl.11:01

Det så godt ut^^,

God Påske^^,

SaraCrohnsAlexandra

21.apr.2011 kl.11:13

Så søte dere er! Det er alltid bra med en kjærestekveld, og det hadde dere godt av :) så utrolig godt ut hvertfall!

Sv: Vet ikke om jeg får blogget. Har ingen bærbar data som funker, men om det funker kan jeg blogge fra iPad'n til han jeg drar med :) Vil jo ha bilder i innleggene mine:))

Stine Marie Nilsen

21.apr.2011 kl.11:23

Så koslig, håper dere koset dere masse! : )

Btw, jeg også hadde en del problemer med bildene i går i 19 tiden ; p -.-

Skriv en ny kommentar

hits