Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LA OSS FEIRELa oss feire at det er påskeferie. Åh, denne dagen har jeg virkelig lengtet etter. Det er endelig påskeferie. Det er ubeskrivelig og går ikke ann å få det skrevet det ned med ord hvor mye jeg har sett frem til denne ferien. Her om dagen hadde han som er president for Dressmann en tale der han nevnte bla akkurat dette med å se frem til ferier. At noen mennesker ser på klokken hele tiden og roper nesten hurra når de skal hjem, at de nesten roper jippi når det er lunsj fordi de kjeder seg på jobb eller fordi de ikke har det gøy på jobb. Må ærlig innrømme at jeg ble noe truffet av den talen, men kan bare ikke noe for det. Denne ferien trengte jeg bare. I tillegg skal det sies at samme person reiste ned til Thailand dagen etterpå, hehe. Det har skjedd så mye i Dressmann på ganske kort tid, så tror alle trenger litt ferie.

Vi har det morro på jobb, men det er fantastisk med ferie også. Og når man i tillegg får betalt, er det ekstra deilig. Vi snakker om fem hele dager på rad med mat, lengere søvn, mer trening, venninne turer, grilling, pils og vin på kveldstid. Ikke minst, nyte Oslo, byen som blir til et spøkelsesby når alle reiser på fjellet.

Noen av dere skrev tidligere idag at det var deilig å være singel og at dere nøt den tilværelsen, Ofte merker både jeg og Robin at mye hadde vært enklere om man kun hadde seg selv å tenke på. Men se på denne meldingen Robin skrev til meg igår


Da kan jeg ikke si noe annet enn at det er herlig å ha en partner. Spesielt når du vet at den personen virkelig elsker deg, men ikke alltid greier å vise det.  Go`påske folkens. La oss nyte fridagene.

6 kommentarer

Har feiret for lenge siden jeg :D

esragirl

20.apr.2011 kl.14:09

elsker påskeferien! :)

Frida & Trine

20.apr.2011 kl.14:10

god påskeferie :)

kjetilrj

20.apr.2011 kl.14:12

Så flott!! =)

freelikeme

20.apr.2011 kl.14:23

digg blogg, du er flink !

© tony82

20.apr.2011 kl.17:28

Lett !! Det var på tide med fri ;-D

Skriv en ny kommentar

hits