Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

THE SOLUTION
Da var jeg på plass igjen. Først vil jeg bare begynne med og si takk for alle de nydelige og ikke minst gode råd på kommentarfeltet igår. Det ble ikke mye blogging ettersom hodet mitt var fylt med helt andre ting, så blogging ble rett ogs lett nedprioritert. Da jeg og Robin endelig begynte å prate om problemet vi hadde, ble så ille at jeg tilslutt måtte stå minst 3 meter unna for ¨å holde fornuften på plass.

Så du lurer på hva løsningen ble, vel, det er ikke godt å si faktisk. Løsningen ble at han kjører meg til Lysaker og at han skal slutte å bruke så lang tid på alt og ingenting. Til gjengjeld skal jeg ikke "mase" på han. Så får vi se hvor lenge det varer. En ting er ihvertfall sikkert, det er ikke lett å være i et forhold. Mange ting å ta hensyn til. Ettersom det straks er ferie og de fleste på kontoret er borte, tok jeg på meg noe veldig avslappet. Det ble noe så enkelt som en Rolling Stones genser.Denne får man kjøpt både hos Dressmann og Dressmann XL. Og kjære Frank, godt å ha deg på plass igjen. Trodde jeg var kvitt deg, men jammen var du bare på ferie. Velkommen tilbake.

Har du kjæreste?

6 kommentarer

Sarah

20.apr.2011 kl.09:33

Uff, hehe. Har ikke kjæreste nei :-)

jaimeblog - Bella L.

20.apr.2011 kl.09:41

Bra at dere ordnet det til slutt :). Jeg har ikke kjæreste

Lillemone

20.apr.2011 kl.09:47

Bra dere fikk pratet om det, og at det ordnet seg til noe litt bedre i allefall !:)

Nei har for øyeblikket ikke kjæreste, og må si jeg trivest godt med å kunne gjøre det jeg vil når jeg vil, uten å ta hensyn til noen! :) Men jeg har da en kompis som jeg har veldig god kontakt med, kanskje det blir noe der? Tiden får vise! Ha en fantastisk dag! :)

Ps, tror jeg holder på å bli fast leser av bloggen din jeg! Er liksom blitt til at jeg må kikke innom når jeg er på pc'n! :) Ha en fin dag!

SaraCrohnsAlexandra

20.apr.2011 kl.11:26

Med mannfolk kommer bare problemer. Så nei, vært singel i over ett år snart og jeg liker det sånn :) Men håper det varer en stund da, den løsningen dere fant på!

Sissel

20.apr.2011 kl.12:23

Jeg har samboer ja. Bra dere fant en løsning og jeg håper den fungerer! Ikke lett å være i et forhold nei:-(

Ida og Hedda

20.apr.2011 kl.13:22

Fin blogg^^

Kommentere tilbake?<3

Skriv en ny kommentar

hits