Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IT`S ONLY JUST A DREAM

Kommer ikke over at det er fader meg fri igjen etter torsdag. For en kort arbeidsuke. Men, før torsdagen kommer er det mye jeg må få unnagjort på jobben også. Endel bestillinger og ordre må legges. I det skrivende stund er jeg fremdeles hjemme. Robin er noe treg etter min mening(det er ikke noe nytt) og forsåvidt ingen hast, ettersom sjefen er på ferie, men syntes det er greit å møte opp i tide alikevel.

Dette ble dagens outfit og der må jeg takke en fremmed jente som gikk forbi meg fredag ettermiddag. Jeg skulle bare til butikken, mens hun skulle hjem og der så jeg antrekket hennes. Jeg bare måpte over hvor kult det så ut på henne. Det var bare så gjennomført. Fra topp til tå. Jeg husker jeg måtte ta litt tak i meg selv og si "Slutt å stirr, hun kommer til å syntes du er rar". Det eneste jeg mangler nå er converse skoene hun hadde på seg, noe jeg få kjøpt i år. I mange farger, spesielt i hvitt.

Så der har dere sannheten, dagens antrekk kommer ikke fra min hjerne. Det er dessverre ikke mitt eget påfunn, men en annens jente smak og stil. Men, er det ikke det moteverden handler om? Å inspirere, herme og "stjele" litt fra hverandre for å deretter gjøre det om til noe eget?


//Blazer fra H&M/Shorts fra Cubus/T-shirt fra BikBok/Armbånd fra H&M/Hatt fra H&M/Støvler fra DinSko/Jeansvest fra vareprøvesalg//


Hermer du ofte fra andre sine antrekk?

5 kommentarer

Silje

18.apr.2011 kl.07:50

Så fint antrekk :)

Marshmallowz

18.apr.2011 kl.08:00

Nja... Litt ;)

SaraCrohnsAlexandra

18.apr.2011 kl.10:06

Jeg får mye inspirasjon fra andre. Men jeg er ikke så kreativ av meg og bruker som oftest bare joggebukse siden jeg skal jo inn i en uniform når jeg kommer på jobb uansett. Ganske leit i grunn. Ville heller gått med egne klær! Du ser bra ut som alltid! :)

<3 Heedddaaaa

18.apr.2011 kl.11:21

Av og til :) Fin antrekk :)

HELENE SKOTTE

18.apr.2011 kl.12:56

Hermer vell ikke så ofte, kanskje 1 gang i mnd :) haha, men fint antrekk da :)

Skriv en ny kommentar

hits