Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

EN GOD SUPPORTER

Nei, jeg har ikke kun sittet på sofaen med DetNye i hånden. Var ikke mulig ettersom Robin kom hjem. Middag måtte lages og kjæreste måtte forbredes. Hans skulle spille innebandykamp idag (spiller for Aker Solutions) og gledet seg som en liten unge. Og hvem var den flinke fruen som stilte opp på kamp som eneste supporter i hele fjor og i hittil i år?Det stemmer, det var meg! Stilte opp idag som jeg stiller opp i alle andre kamper og lurer på hvor de andre kjærestene er. Det fine er at gutta setter pris på den heiegjengen de har (altså meg) som hopper opp og ned fra benken av spenning. Ikke minst var det en viktig kamp for selvtilliten deres.


De spilte om prestisje og om å bli serievinnere. De vant selvsagt og var storfornøyde. Et lite bilde måtte jeg jo ta av de. De var så søte der de stod hele gjengen. Ikke spør meg hvem de spilte mot er du snill, prøvde å finne det ut, men ingen visste helt hvem motstanderne var. Men det var noen vestkantfolk. Det fikk jeg med meg ettersom alle hadde langt hår, var solbrune i huden og så litt økonomi/megler/finansfolk ut. Btw, finner du Robin på bildet?

Var innom Youtube iste og kommer stadig over denne frøknaden her. Blir like imponert hver gang. Hun er ikke store greiene, alikevel har hun så mye potensial i stemmen sin. Hun ble kjent da hun covret låten til Lady Gaga med Born this way. Det er ikke alltid hun treffer på alt, men fy fader for en jente. Fantastisk flink. Stå på Maria.

Hørt om henne før?

2 kommentarer

Kamilla

13.apr.2011 kl.21:59

Fin blogg :)

Yasemin.

13.apr.2011 kl.22:02

du er flink som støtter oppeunder! viktig for selvtilliten det også :D hun jenten er så flink!

Skriv en ny kommentar

hits