Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DEPRIMERT

Jeg forstår ikke hva som feiler meg idag, føler jeg meg så deprimert. Har absolutt ingen grunn til det. Jobben var bra, fikk beskjed om at jeg blir webansvarlig samt innkjøper. En gang i uken får jeg drive med facebook, twitter og evt blogge om Dressmann XL. Ble veldig glad for den rollen.

Kjærligheten er bra. Treningen er bra. Livet er bra. På bloggen har jeg fantastiske lesere. Lesertallet bare øker. Fornøyd med håret, sminken, klærne, leiligheten, familien, været. Fornøyd og glad for alt jeg har, alikevel stemte ingenting idag. Det er derfor jeg har kommet med meningsløse innlegg, som f.eks treningsøkt innlegget. Hva var det for noe? 2-3 setninger om at jeg skulle trene, wow.

Men det hjalp å trene og det hjalp og komme seg ut blant andre positive mennesker. Ikke minst hjalp det å ta av seg sminken, komme seg i dusjen, ha på seg behagelige klær, sitte på fanget til Robin, få litt trøst over noe som jeg ikke vet hva jeg er lei meg for. Der er Robin kjempeflink til å prate meg glad.

Noen dager er jeg bare lei meg, uten å vite hvorfor. Det er vanskelig å forklare og jeg har ikke nødvendigvis en grunn for det heller. Det er bare slik. Plutselig kan noen tårer sprette opp og jeg stiller meg selv det samme spørsmålet gang på gang på gang "Hvorfor er du så lei deg?" men samme svar kommer "Jeg vet ikke, er bare lei meg". Kanskje menstrasjonen er rett rundt hjørnet. Da kan jeg bli noe sentimental.

Nå skal vi pante flasker. Det har vi ikke gjort på evigheter. Blir så flaut å komme seg til butikken med alle disse posene, men det blir vel ikke bedre av å samle på flere.Håper dere har hatt en kjempefin mandag. For meg selv håper jeg på en bedre tirsdag, hehe, vi snakkes imorgen.

8 kommentarer

HELENE SKOTTE

11.apr.2011 kl.21:38

er sånn med meg også av og til.. det er ikke gøy.

SaraCrohnsAlexandra

11.apr.2011 kl.21:39

Det er bra du får trøst når du er lei deg da vennen! Er ikke alltid jeg vet hvorfor jeg er deprimert og lei heller, men da er det bra å ha noen til å bare holde rundt en. :)

Åh, du er som meg. Venter til det renner over, også er det superflaut å gå å pante! Når jeg bodde med mamma hadde vi ofte 3 søppelsekker(!!) med pant. Det var grusomt, og maskinen peip alltid minst 3 ganger fordi den ble full..

Prinsesse Leila Mariell

11.apr.2011 kl.21:41

Nu har æ trekt ut fire som e med i Blogg vs Blogg :) Sjekk om det ble dæ :)

<3Mariann

11.apr.2011 kl.21:48

Offa :/ søte bilder!

Synnøve Strand

11.apr.2011 kl.21:50

Hmm,tror nok alle har en sånn dag i blandt desverre.. Får håpe du får en super dag i morgen da:)

Meee :-D (Shiva/Chiro)

11.apr.2011 kl.22:33

Håper det går bedre med deg, da.. Har også hatt noen sånne dager.. :C It kind of sucks..

hedda

11.apr.2011 kl.22:36

Veldig fin blogg!

Vi har kunkuranse på bloggen, du kan vinne sminke til høy verdi!

Hadde vært koselig med en kommentar tilbake^^ :-)

cindysolution.com

12.apr.2011 kl.07:44

God Morgen:)

Håper du føler deg bedre i dag da ?

Skriv en ny kommentar

hits