Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

THE AMERICAN WAY

Herregud for en start på uken. Det er så latterlig at jeg bare må le, rett og slett. Slik begynte det. Robin har hatt problemer med og sove de siste dagene. Jeg vet ikke hvorfor og det tror jeg for så vidt ikke han vet heller. Men, siden han er så trøtt om dagen,går det svært tregt om morgenen og i dag var intet unntak.

 

Jeg maste og maste på at han måtte stå opp ettersom bussen min går rundt 07.40 fra Lysaker. Det er jo slik med min kjære Robin, at når han er trøtt, så går det ikke bare tregt i toppelokket, man han virre sykt mye. Han virrer mye og er i en ganske grumpyhumør. Så grumpy at man bare må la han være i fred. Etter mye og men, kom vi oss endelig ut av leiligheten. Klokken var laaangt over det den burde være for å rekke min buss og jeg tror han forstod at jeg ikke var så veldig begeistret.

 

Han slapp meg av på Lysaker og bussen min hadde selvsagt gått, men på tavlen stod det at det kom en ny en om 3min. ?Ikke så ille?, tenkte jeg. ? Jeg blir forsinket, men ikke såå forsinket?. Bussen min kom, jeg stusset over at det var så få mennesker som gikk på. Vanligvis er det kø for å komme inn. Så lang kø, at man risikerer å ikke komme med i det hele tatt. Men i dag var det lite kø OG det var flere ledige seter. Nå kommer det folkens, den beste parten begynner her.

 

Jeg syntes sjåføren kjørte noe annerledes enn det jeg er vant med, men slår meg til ro med at ofte kjører nyansatte sjåfører litt feil. Så ser jeg opp på busstavlen, den som forteller om neste stasjon opplegget og der ser jeg, til min forskrekkelse at jeg sitter på 152 og ikke 252.Faen, tenkte jeg. Jeg sitter jo på feil buss.

 

 Jeg går frem til sjåføren, forklarer situasjonen, han småler av meg og sier at jeg virkelig sitter på feil buss men sier også ? Det beste for deg er å gå av på Sandvika stasjon også tar du en annen buss derfra?. Jeg ble sluppet av på Sandvika og til min lykke kom Fredrik og plukket meg opp..

 

Jeg og Fredrik jobber sammen. Han på økonomi og jeg på Dressmann XL. En utrolig nydelig gutt med nydelig personlighet og karisma. Han var faktisk i nærheten. Det var Mirela fra jobben som tipset meg om at han sikkert var rett rundt hjørnet ettersom han kjører forbi Sandvika. Hun er så nydelig. Hun sa også da jeg kom på jobb ?Hadde han ikke plukket deg opp, ville jeg ha hentet deg? Er hun ikke nydelig?

 

Men nok programleder P3 snakk fra min side, jeg er klar for en ny mandag. Ukens mandagsblogg kommer kl 12 i dag. Og jo, dette ble dagens antrekk.

Photobucket

6 kommentarer

Kristina S-Pettersen

11.apr.2011 kl.10:11

digger den toppen!

SaraCrohnsAlexandra

11.apr.2011 kl.10:51

Herregud for en morgen du hadde da! Og flaks! :p Ellers hadde du vel blitt stående en liten stund i Sandvika!

Neei?! Tuller du? Så artig! Nå fikk jeg en skikkelig gladfølelse inni meg :))

Charlotte

11.apr.2011 kl.10:52

Fin outfit :)

Bra det ordnet seg og at du kom deg frem :)

Synnøve Strand

11.apr.2011 kl.14:58

så fin outfit!:)

hedda

11.apr.2011 kl.16:07

Søt blogg^^

Ville vært koselig med en kommentar tilbake? :-)

thereseea

11.apr.2011 kl.17:15

bra alt gikk bra daa !

kjempe fin outfit !

kommentere tilbake ? : )

Skriv en ny kommentar

hits