Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERGEN = REGN


Dette blir ikke lange innlegget da jeg både er trøtt og sliten. Ikke minst er det faktisk første gang jeg sitter på rommet mitt alene, uforstyrret i over 5 min uten å måtte haste meg tilbake til Dressmann XL butikken. Sier bare, fy faen for en flytur, fy faen for en dag i butikken og fy faen for et regnevær da Bergen.. Stay tune imorgen. Skal stå opp ekstra tidlig for å lage et lengere og mer detaljert innlegg. Ønsker dere alle en god natt, i sure will etter å ha ryddet opp kaoset mitt. Muah!

2 kommentarer

Lost artist

08.apr.2011 kl.01:33

Noen brøt seg inn i bilen igår natt. Stakkars bil har plaster. Så dette regnet er et mareritt slikt sett. Fine bilder btw. Det er noe fra bildene som får meg til å tenke på en fantastisk sanger som het Seena. Hun har dette motet i øyet du har
Velkommen til Bergen. Byen der vi blir født med svømmehud mellom tærne. Jeg syklet blid og fornøyd til jobb i dag med regnklær på meg ;-) Som de sier: "Det regner ikke, vi har bare litt høyere luftfuktighet enn andre steder". Eller: "Vi liker å vaske byen vår for turistene".

Skriv en ny kommentar

hits