Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ME LOVE YOUDa var jeg endelig hjemme. Har forsåvidt vært det en stund, men leiligheten måtte ryddes før Robin kommer hjem imorgen. Middagen hos Mirela var fantastisk. Fikk dessverre ikke tatt noe bilder derfra, da jeg har ødela kameraet mitt idag tidlig. Det lille, ikke speilrefleks. Mistet det i gulvet og det var ikke første gangen. Jeg er så uforsiktig med elektroniske ting. Mister det stadig i bakken og bryr meg forsåvidt ikke om det heller. Når jeg fikk min Iphone 4 mistet jeg det i bakken faktisk, ikke gulvet, men bakken etter kun 1 time, rekord eller? Ikke rart min forrige mobil ble noe små koko på slutten av sin levetid, den fikk til og med te over seg. Det Sony kameraet jeg har nå ellerhadde, kjøpte jeg i januar. Og hvor vi i nå, straks april? Herregud, jeg må skjerpe meg. Men, hva syntes dere om hatten min? Kjøpte den på Ebay for 25 kroner fraktfritt. Aboslutt verdt pengene. I alt det snakket, så skulle jeg selvsagt skrive
Tusen takk Mirela, for en nydelig middag med en fantastisk dessert servert til og ikke minst intim konserten du hadde for meg. Om du får platekontrakt, husk meg i talen din i MGP er du snill. Jeg var den første som lyttet, klappet og var overbegeistret over spillingen din. Du er SUVEREN på gitar og ikke minst som person. Me like hva fremtiden har å by på. Fy fader så viktig det er å ha venner rundt seg. De får en til å smile og føle seg vel, me <3 you. Ihvertfall de riktige vennene, det finnes mange av de andre også. Dessverre.


Da er det bare å forsette å rydde litt til før jeg setter meg til ro med en episode av Medium. Fatter egentlig ikke hvorfor jeg ser på den serien når Robin ikke er hjemme. Jeg blir først  redd også ringer jeg Robin etterpå . Så regel pleier jeg å ha ut tiden slik at han prater med meg så lenge at jeg ikke lenger er redd for at spøkelse skal komme å ta meg, fordi da tar trøttheten overhånd. Hvem bryr seg om spøkelser når øyelokkene bestemmer. Men det er dyrt og idiotisk. Men, bare en episode til, det er ikke mye å forlange. Legg merke til Rén ovenfor, kreativt eller hva? 

9 kommentarer

sara

31.mar.2011 kl.21:18

så fin blogg du har .. du er sikkelig pen også men du kan gjere kommentere tilbake på bloggen vår <3

Helene Skotte.

31.mar.2011 kl.21:18

Koslig :) Haha, stakkars kamera :p Haha xp

- mister ned mobilen min hele tiden jeg.. xp

marianne

31.mar.2011 kl.21:19

kult smykke og kul hatt <33

Taiba

31.mar.2011 kl.21:21

fine bilder :)

frkreyes

31.mar.2011 kl.21:34

sara:

Takk Sara.
fint bildet det nederste:)

Elise : )

31.mar.2011 kl.21:57

fint smykke :D

Oliviagt

31.mar.2011 kl.22:25

kjempefine bilder!:-) du ligner på kelly rowland!

Frkreyes.blogg.no

31.mar.2011 kl.22:38

I det siste har jeg hørt det endel ang Kelly Rowland, Hmm kanskje vi er mer like enn jeg tror. Tidligere har jeg fått beskjed om at jeg ligner på Brandy..

Skriv en ny kommentar

hits