Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DONT FUCKING TELL ME WHAT TO DO

Woho, da overlevde jeg treningen idag også. Fy fader jeg trodde jeg skulle dævve på stedet. Jeg begynte med masse energi og en någenlunde godt humør da jeg traff på mine faste treningskamerater, men det falt fort sammen skal jeg fortelle deg.


Da instruktøren Michael begynte å skrike, tenkte jeg med engang på Robyn. Har du hørt låten hennes der hun synger "Dont fucking tell me what to do.." ? Det var akkurat det jeg tenkte på da treneren på Elixia drev og skrek: " Run, run people. You are not here to relax. This aint no fucking vacation. This is not Zumbatime. You are here to workout"  Tulling! Hadde jeg trodd jeg var på ferie, hadde du ikke sett meg i joggesko, men nærmere med bikini og en paraplydrink i hånden.

Men når det er sagt, så føler jeg meg mye bedre. Skal ærlig hente inn den innrømmelsen. Det er hardt å innrømme det, men det er sant. Det hjelper å trene. Særlig etter en hard dag på jobb, skolen eller etter en krangel. Når jeg og Robin krangler, reiser jeg alltid på trening. Noe må ut.  Men motivasjonen min er på bånn og den må opp. Kan ikke få dårlig motivasjon rett før ferien. Jeg vil jo så gjerne ha Victoria Secret kropp jo. Nok snakk og vasseri, nå skal jeg hoppe i dusjen og fjerne siste rest av sminken som svetten ikke gjorde,

..drikke masse vann,

.. og lese boken min Oprah. I tillegg skal jeg nyte at jeg har leiligheten alene (selvom jeg både er mørkeredd og redd for spøkelser). Jeg tuller ikke, jeg er faktisk redd for spøkelser. Jeg bryr meg ikke om de finnes eller ei, er redd for dem alikevel. Og det er med en grunn jeg ikke ser på skrekkfilmer når Robin ikke er hjemme.Sjekk forresten ut årets kuleste, hva heter det fornoe egentlig? Bokbind? Står helt stille for meg her nå. Hva heter den rosa dingsen jeg har for å holde sidene adskilt? Nei, jeg er for trøtt. Det er ihvertfall årets kuleste "jeg vet ikke hva det heter akkurat nå" dings.

Vi blogges <3

4 kommentarer

rommegrot

28.mar.2011 kl.23:00

Ah, helt enig; trening er det beste etter en krangel eller noe.I starten vil jeg heller ligge på sofaen å se på serier,men når man er igang er det veldig verdt det! Jeg tenker på folk eller noe i verden som gjør meg forbanna mens jeg trener. En helsikes god boost!

frkreyes

29.mar.2011 kl.06:34

Chigoziri Okparaebo Kommentere:

Ja, bokmerke heter det. Tusen takk.

frkreyes

29.mar.2011 kl.06:35

rommegrot:

Ikke sant. Da løper man som bare det og trener hardt. Haha likte setningen :En helsikes god boost!

Skriv en ny kommentar

hits