Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SOMMERTID

Og der kom endelig bildene opp. Merker jeg har vært skikkelig lat når det gjelder bloggen idag, men ettersom vi har hatt besøk denne uken, syntes jeg det er litt greit å være noe sosial og ikke bare sitte foran skjermen all day long. Igår var det meningen at jeg skulle skrive et innlegg om gårsdagens shopping og i tillegg skrive et innlegg om disse blogg adwards`ene jeg fikk, men etter Earth Hour timen, sovnet jeg patetisk kl 22, i mørket, alene, med Wisterlia Lane i bakgrunnen.. Er det mulig sier jeg bare. Og på en lørdag. Jeg ble rett og slett helt slått ut av barnevakt jobben. Idag har jeg ikke gjort stort annet enn å plage Robin stakkars. Men det er ikke lett å være A-person når stuen er invandert av gjester og soverommet er invandert med Robin og alle vil bare sove. Da går det utover Robin.

Akkurat nå har Robin, Vidar og kjæresten hans kommet seg ut av leiligheten. Håret mitt har blitt rullet opp og det er på tide å sminke seg.


Skal ta meg en tur innom jobben, da jeg har endel som skal være ferdig til kl 09 imorgen og jeg gidder ikke å stresse med det. Bedre å ta det mens ingen er på kontoret og jeg har hav av tid. Vi sees på kontoret. Forresten, har du husket å stille klokken èn time frem?

5 kommentarer

<3RAGNAE-legg meg til som venn!

27.mar.2011 kl.16:51

ja:D
koseliig ^^

sjokoladeilomma

27.mar.2011 kl.16:54

Hva står det på genseren din? Ser bare første setning :D

frkreyes

27.mar.2011 kl.16:58

sjokoladeilomma:

Hei søta, det står:

The sky is the limit, if you can imagine it, you can achieve it.

sjokoladeilomma

27.mar.2011 kl.17:00

Åh, så awesome!
Håper du får en strålende dag, men med den genseren så skulle det ihvertfall ikke stå på mangel på motivasjon ;)

Skriv en ny kommentar

hits