Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKVÆRET OPP

Endelig har jeg og Robin skværet opp. Det er så slitsomt å være sint på en person som betyr mye for deg. Spesielt når krangelen var som et fjær, men ble til 10 høns. Se hva han skrev til meg over mail, ETTER at jeg bad om unnskylning først. Han pleier alltid å være den første som ber om det eller fikser opp i våre krangler, men denne gangen tok jeg fatt i meg og bad om unskyldning for at jeg skrek til han og fordi jeg bad han om å pelle seg ut av soverommet. Man skal ikke prate slik til sin venn, partner, kjæreste og bestevenn. Syntes jeg da. Og jeg skal gjøre mitt beste for å aldri prate slik til han igjen,. fordi det fortjener han virkelig ikke. Men jeg kan bli så sint iblant at hodet bare mister alt som heter fornuft.

Her er mailen jeg fikk:

Baby, selvom du er en liten sinna veps til tider. Så har du mange gode egenskaper, det er ikke sånn at jeg er sammen med deg bare fordi jeg er så glad i vepsestikk. Du er kjempe snill, smart, pen, du er veldig morsom(du får ta vare på denne, for jeg kommer ikke til å innrømme det så mange ganger), du er målbevist, flink til å prate for deg(litt for flink når vi krangler da :), du blir med på ting selvom du kanskje ikke er mega interesert i det i utgangspunktet(er ikke mange jenter som ville ha sett flere bortekamper av LSK en sesong, eller vært med på skiferie en uke i alpene uten en gang og ha eid slalomski) som gjør at vi får oppleve mye sammen.

 

Du er en fantastisk menneske og person, og du veit at når jeg møtte deg hadde jeg ingen lyst på kjærste, men jeg syntes du var altfor bra til å gi slipp på og det syntes jeg den dag i dag. Og siden sist krangel, synte jeg forholdet vårt har nesten bare vært en gigantisk sol stråle, jeg har aldri følt meg så trygg og følt meg så hjemme i et forhold som vi har hatt det i det siste. Ja, du har noen egenskaper som ikke alltid er like bra, men du både ønsker og jobber med dem. Og hvis du ikke tror at du gjør meg til et bedre menneske, så får det være på din kappe. Jeg syntes hvertfall jeg har lært og opplevd mye bra sammen med deg og har ingen intesjoner om å slutte nå. Bare jeg kan få tatt ut brodden av den lille vepsehalen din ;)

  Elsker deg

 -Robin

5 kommentarer

hanne1991

25.mar.2011 kl.13:11

veeeldig søtt sagt av han
så søtt sagt :)

sigrid

25.mar.2011 kl.13:23

Så søtt sagt da :-)

Sissel

25.mar.2011 kl.13:39

Det syns jeg var veldig rørende. Og jeg er glad for at det ordnet seg:-) Ha en fin helg og plei kjærligheten:-)

ariahaj

25.mar.2011 kl.19:57

kjempe fint sagt.en liten veps;)så søtt

Skriv en ny kommentar

hits