Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JEG BLIR HELT MATT AV Å LESE BLOGGEN DIN"Jeg blir helt matt av å lese bloggen din" var den første setningen som markerte seg best på kommentarfeltet da jeg skulle poste et innlegg. og videre stod det:

"Og alle de andre lignende bloggene, hvor hovedfokuset er shopping, shopping og egen velvære. Denne selvdyrkingen er kvalmende. Dere er like dype som en sølepytt, og hakket smartere enn en rotte i bur. Jeg blir flau på vegne av kjønnet mitt. Og jeg ønsker dere alle god bedring. Jeg håper dere klarer å fylle livet deres med noe som virkelig betyr noe og hodet deres med noe annet enn egenkjærlighet og billig materialisme."

Og det er helt i orden at noen føler det slik og nå snakker jeg kun for meg selv, men jeg syntes det blir så feil å forhåndsdømme uten engang å vite hva bloggen heter eller hva den handler om. Hva er det du forventer av meg? At jeg skal være mor Theresa? At jeg skal skrive om krigen i Libya? At jeg skal kun skrive om "gode" ting? Ikke engang avisene skriver om de verste tingene som skjer her i verden, fordi det ikke selger, men så vil du at vi bloggere, som ikke eier mer påvirkning enn ei flue her i verden skal skrive om det? Selvom mange anser oss "rosabloggere" som dumme, så er vi ikke det. Vi har følelser og meninger vi også. Hadde du kjent meg i det hele tatt, ville du ha visst at jeg støtter en familie på 8 stykker i Kenya som jeg sender penger til når de trenger. Men slikt gidder ikke du å bruke tid på. Og du kaller oss overfladiske og dumme. Huh, jeg kaller heller dere dumme og uvitne som ser så overfladisk og arrogante på oss bloggere at dere ikke engang gidder å bruke tid på å lese innleggene, men kun ser det dere vil se.. Vi har dårlige dager. Gode dager. Familie. Jobb. Venner. Egne problemer å ta oss av, det er ikke slik at vi lever på en rosasky og får servert det ene etter andre. Eller dresser oss opp og sier "Okey" hele dagen. Beklager å måtte skuffe deg. Vi får masse dritt kommentarer som sårer så inni helvete til tider. Ikke bare holder det, neida, etter å ha fått disse kommentarene får vi beskjed om å godta dem ettersom vi velger å blogge, men det betyr faen meg ikke at vi er noen roboter som skal tåle alt. Vi er mennesker vi også. Så hvis dere ikke tåler å lese en blogg som handler om mote og vår hverdag, anbefaler jeg sterkt å ikke lese den. Heldigvis lever vi i et samfunn der vi kan velge hva vi vil lese.

49 kommentarer

Makeup bloggen - by Mona

23.mar.2011 kl.18:13

ER ENIG med det du skriver ;O <3

adina

23.mar.2011 kl.18:14

Ikke bry deg :)

My fab life as Cathrine Skjerdal

23.mar.2011 kl.18:16

er helt enig med deg der !

for en latterlig kommentar du fikk der..

Mariefatpack

23.mar.2011 kl.18:17

Sykt bra svart, og jeg er helt enig! Rosabloggere blir sett på som dumme, noe de så absolutt ikke er, særlig ikke du. Idiot som kommenterte det der.

frkreyes

23.mar.2011 kl.18:17

Cathrine Skjerdal:

Hvis dem blir så matte av oss, hvorfor sitter de og leser bloggene da?!

frkreyes

23.mar.2011 kl.18:18

adina:

Gjør det heldigvis ikke, men pokker heller, man blir små irritert over slike mennesker som tror de er så mye bedre enn oss.

frkreyes

23.mar.2011 kl.18:19

Mariefatpack:

Man kan føle og mene mye rart, men man bør også la folk leve det livet man vil også. Hvis vi velger å blogge, så la oss for gudskyld få lov til det også..

frkreyes

23.mar.2011 kl.18:20

Makeup bloggen:

Power to bloggerne, hehe.

Sandra- Kommenterer tilbake! :-)

23.mar.2011 kl.18:20

enig!

pawchiks<3

23.mar.2011 kl.18:20

Helt enig ! <3

Du er en flink blogger!

ini95

23.mar.2011 kl.18:21

Enig i det du skriver der ;)

frkreyes

23.mar.2011 kl.18:22

s a n d r a ** Kommenterer til:

Hvorfor skal de ha så mye imot hva vi gjør. Det er ikke slik at jeg mottar penger for å blogge. Det tar masse tid og energi å blogge, så skal noen fortelle meg at vi er dumme?

frkreyes

23.mar.2011 kl.18:22

pawchiks:

Tusen takk.

Horsegiirl- kommenterer tilbake!

23.mar.2011 kl.18:25

Helt enig !:)

KRISTINE AM!

23.mar.2011 kl.18:27

åh, sånt blir jeg irritert for. Har fått et par slike kommentarer selv, og det er som du sier: teit at folk skal forhåndsdømme. Man skriver en blogg, og om hovedfokuset på bloggen feks er mote, skriver man jo selvsagt om mote! alle har negative sider ved livet, og episoder hvor man vil legge seg ned å dø, men haallo - det er jo bedre og sprite opp bloggen med noe positivt som kan få folk i bedre humør, istedenfor og dra dem ned :-)

Ida Katrine

23.mar.2011 kl.18:27

Veldig, veldig enig! Heier på deg og stå på videre :)

lisiii

23.mar.2011 kl.18:27

Helt enig:)

TropicalBabe

23.mar.2011 kl.18:29

It's a free country. We can blog about whatever we want. Don't like it? Then don't read it! Simple as that. And never judge a book by it's cover. Ikke tenk på det girl, noen folk er bare rett og slett ignorant! (sorry, noen ting høres bare bedre ut på engelsk.) klem

PS. Ser opp till folk som deg som har vett og hjerte til å hjelpe famile og folk økonomisk. Stå på!

Stine Tokle ♥

23.mar.2011 kl.18:29

Veldig enig med deg! :)

frkreyes

23.mar.2011 kl.18:32

KRISTINE AM!:

Kunne absolutt ikke vært mer enig med deg. Hva vil de at vi skal gjøre, legge og ned og grine? Nei fader heller, de kan dra et viss sted for min del. Og i tillegg har de baller for å kalle oss dumme? På hvilket grunnlag baserer de på det? Fordi vi liker mote og kanskje ikke de? Det betyr ikke at vi ikke har medfølelser for andre mennesker eller at vi støtter andre verdensproblemer. Jeg bryr meg masse om andre. Og det gjør mange andre bloggere også. Nei, nå er det fader meg på tide at de får tilbakesvar snart. De er noe høye på pæra til tider.

Carina Hagen

23.mar.2011 kl.18:33

Kjempebra svar! For en usakelig kommentar. Bleh.

frkreyes

23.mar.2011 kl.18:35

TropicalBabe:

Haha det hørtes helt fantastisk ut på engelsk og jeg er helt enig med deg. Jeg kunne faktisk ikke brydd meg mindre om den kommentaren, men blir noe provosert når noen tror de er så jævlig mye smartere enn andre fordi de bestemmer seg for det. Hvem pokker er hun til å si at vi er dumme. Hvor mye smartere er hun som sitter på nettet som en vaktbikkje og forteller oss hva vi burde og ikke burde skrive? Nei fy fader, det er JEG som blir matt av slike kommentarer. Jeg ser mer og mer opp for såkalte "rosa"bloggere da jeg vet hvor mye tid det kan ta å blogge.

Ps: Nydelig blogg du hadde da:)

frkreyes

23.mar.2011 kl.18:36

Carina Hagen:

Takk Carina. Ja jeg vet. Slik er det arrogante mennesker, de vet ikke bedre.

frkreyes

23.mar.2011 kl.18:36

Stine Tokle:

Takk Stine. Vi må begynne å sette de litt på plass føler jeg.

frkreyes

23.mar.2011 kl.18:37

Ida Katrine:

Du også :)

victoriamakeup

23.mar.2011 kl.18:43

Herregud, det er DIN blogg og det er DU som bestemmer hva som skal være på den. Jeg som kun skriver om sminke skal vel også få den samme kommentaren..?

Pernille

23.mar.2011 kl.18:44

du har fin blogg, ikke bry deg om hva andre sier. Gjør det du liker og mener ♥

frkreyes

23.mar.2011 kl.18:45

victoriamakeup:

Ikke sant. Jeg skriver om hva jeg vil, så kan hun skrive om samfunnsproblemer om hun vil. Hahaha gled deg, du kommer nok til å få noe du også, haha :)

frkreyes

23.mar.2011 kl.18:52

Pernille:

Takk Pernille. Og jeg kommer til å forsette å blogge. Vi må begynne å ta igjen mot slike mennesker og fortelle at de kan ikke drive og slenge dritt hos noen og tro de har rett.

Andrea

23.mar.2011 kl.19:03

Herregud, når man blogger, så er jo det på en måte en slags "dagbok" der man skriver om seg selv, meningene sine, og hva man liker osv. Det kommer jo innlegg om forskjellige ting, og som du sa, så kan ikke alt handle om krig og fred osv, fordi det er nesten ingen som gidder å lese det. Man må kunne skrive om akkurat det man føler for! Blir så irritert når jeg leser sånne kommentarer. Ja, man kan ha forskjellige meninger, men da kan den jo heller sette seg ned og lese avisen istedenfor å hakke ned på bloggere som ikke oppfyller dems krav!

Forresten, veldig fin blogg du har ! :)

Maria ϟ

23.mar.2011 kl.19:04

Dette synes jeg var veldig bra skrevet! Du har rett, hvorfor gidder de å kommentere stygt i steden for å la være? Bare fordi man er blogger trenger man ikke tåle dritt snakk! Vi er mennesker, med følelser, som du sier. Selv får jeg ofte kommentarer om hvor stygg jeg er, at jeg er en emo fordi jeg liker Tokio Hotel osv. Dette påvirker meg mye! Jeg synes det er kjempe bra av deg å stå for meningene på måten du gjør det og at du støtter en familie i Kenya, dette sier mye om deg som person! At du er et godt menneske som bryr deg om andre! Stå på og hev deg over kommentarene selv om det ikke er lett til tider. Du er sterk!

frkreyes

23.mar.2011 kl.19:17

Andrea:

Ikke sant. Å blogge handler jo om livet til den personen som skriver bloggen. Så selvsagt vil også bloggen handle om meg og min hverdag. Om jeg kun skal skrive om fred på denne jord og krigen som bør ta slutt, hadde jeg ikke hatt noe annet å skrive om. Det skjer så mye I tillegg tenker jeg på andre ting enn krig og fred. Jeg har mine egne ting jeg må ta hånd om og og det er greit, men ikke døm oss uten å kjenne oss.

Ps: Tusen takk for komplimentet om bloggen.

Helene.

23.mar.2011 kl.19:34

Bra skrevet. Synst de som skriver sånt burde skjerpe seg så sykt!

Slutten Av Livet

23.mar.2011 kl.19:34

Noe så frekt sagt :O

er helt enig med deg der!

frkreyes

23.mar.2011 kl.19:35

Maria:

Jeg fatter ikke hvorfor de gidder å bruke tiden sin på å lese blogger når de heller kan sitte på aftenposten.no å lese "nyttige" ting. Jeg var innom bloggen din og syntes du både var pen og nydelig. La oss heve oss over de kommentarene.

frkreyes

23.mar.2011 kl.19:39

Slutten Av Livet:¨Ganske så frekt ja, men de tenker vel ikke over hva de skriver til andre mennesker til tider tror jeg.

victoriamakeup

23.mar.2011 kl.19:49

// Haha, cannot wait ^^

Observatøren

23.mar.2011 kl.20:05

Hvis du ikke tåler å få kritikk, så burde du ikke ha en åpen blogg. Det vil alltid komme negative kommentarer og det vil alltid være noen som ikke liker deg. Sånn er verden. Hvis du skal blogge om hver kjipe tilbakemelding du får, så oppnår du kun å fremstå som en survete småjente.

Qtie

23.mar.2011 kl.20:20

Ikke bry deg om hva andre mener, du har en fin blogg.

Som bloggere må vi tåle at andre negative idioter ikke liker at vi bryr oss om mote, bloggen er bare en fasade, ikke hvem vi er.

frkreyes

23.mar.2011 kl.20:44

Observatøren:

Da får jeg bare fremstå som en survete småjente. Om man ikke kan ta "tilbake" på sin egen blogg, dvs sin egen hjemmeside, så blir alt med å ha sin egen "dagbok" borte.

Skuffa Frank

23.mar.2011 kl.20:45

Nå er jeg skuffa!! Ikke er det snakk om date for å kunne bidra med noe positivt i livet ditt, og bloggen din viser seg faktisk å være umulig å redde!! Når du sutrer som et lite barn over noe få velmenende innspill viser det bare hvilket nivå du er på! Du er på samme nivå som rosabloggerne babe87, pusen.sin og andre fjortis blogger! Jeg trodde du kunne bli min prinsesse, min vakre fine prinsesse! Jeg er typen din x10 Jeg kunne reddet bloggen din, livet ditt, ja alt!

frkreyes

23.mar.2011 kl.20:47

Skuffa Frank:

Du er syk!

betinalife

23.mar.2011 kl.20:48

HELT ENIG MED DEG!!

Natalie HM

23.mar.2011 kl.20:51

Helt utrolig at folk i det hele tatt gidder å lese blogger hvis de er imot konseptet! Man blogger om akkurat det man vil selv. Det er det som er det fine med blogging. At man ikke bryr seg om viktigere ting i livet selv om man eks har en moteblogg er jo helt utrolig at noen kan påstå. Men sånn er det med enkelte mennesker. Får bare ignorere det!:)

Skuffa Frank

23.mar.2011 kl.21:01

Ikke syk! Bloggen er syk, jeg er myk, som dine fantastiske lepper fra de flotte afrikanske stepper!

Du er som en drøm min vakre prinsesse, i min kortstokk er du esset! Gi meg et nærbilder i morgen av det vakre fjeset, så lover jeg deg at mange bloggen din vil lese! Skriv om krig og fred og sånn, da vil ikke bloggen ligge i bånn!!!

mirah

23.mar.2011 kl.21:06

Gud så enig!!!! De kan da for faen bare holde seg unna blogger om mote og skjønnhet uten å mobbe??? Gud bedre..den personen(e) skulle fått en kommentar tilbake så øra flagret!!!

OG TIL SKUFFA FRANK: SE TIL HELVETE Å SLUTT MED MOBBING OG DUSTEKOMMENTARER!!!

FRKREYES: STÅ PÅ!! FLOTT BLOGG OG SKRIV OM AKURATT HVA DU VIL:):)

MVH MIRA (mihrah)

frkreyes

23.mar.2011 kl.21:34

mirah:

Jeg bare helt satt ut av mennesker som har så mye imot konseptet, men alikevel sniktitter de på blogger. Og Mihrah, han Frank har holdt på slik i mange dager. Aner ikke hvem det er, men fra og med nå skal han ignoreres. Og jeg vil forsette å skrive om akkurat det jeg vil. Min blogg, mine meninger.

Mira`s Forunderlige Verden

23.mar.2011 kl.22:20

Ja du vet...det finnes sånne overalt som skal provosere og mobbe, legge ut ekle kommentarer.

Det er egentlig oppmerksomhet de vil ha..det værste de vet er å bli ignorert, jo flere han klarer å få til å kommentere jo bedre..så derfor er jeg enig - vi ignorerer han totalt!!

Masse hilsner fra Mira

Jenny C J

24.mar.2011 kl.00:53

Å lese kommentarene her er jo som å stikke hodet inn i et ekkokammer hvor alle sitter og forteller hverandre at det de driver med er så prisverdig og flott.

Hva med å ikke glorifisere materialismen, og skryte av at man omtrent daglig kjøper nye vesker, klær eller sko.

frkkeyes, hjernen din er en pistol. En pistol som kan fokusere en eksplosjon av brilliante tanker i en ny retning hvor ingen før har vært. Du har et publikum av unge kvinner (og menn), som er klare til å gjøre noe med livet sitt, til å fylle det med mening. Ikke skryt av billig skit som ingen av dine lesere egentlig trenger. For mange unge mennesker har jobber de hater, kun for å kjøpe ting de ikke trenger.

Du er ikke jobben du har. Du er ikke hvor mye penger du har i banken. Du er definitivt ikke bilen som du kjører. Du er ikke den kjolen som du kjøpte, som du fikk billig fordi at den er sydd av underbetalte arbeidere i Kina.

Ditt publikum er klare for litt mer substans. Noen må bare gi det til dem. Ikke vær en løk, hvor man kan ta av det ene laget etter det andre, uten å noen gang komme til en kjerne. For jeg er sikker på at også du frkreyes har kapasitet for storhet. Det er ikke storhet i en kjole. Det kan bli det, om du også bringer litt substans, litt mer dybde. Du har et valg. Middelmådighet eller storhet. Veien du er på nå med denne bloggen er ikke veien til storhet. Gjør noe mer, sikt høyere, og jeg er sikker på at du om 20 år er blant de ledende opinionsdannerne i Norge. Men du må begynne nå. For nå er det bare slik at for hvert unødvendige plagg du fyller skapet ditt med, bare stjeler biter av den du egentlig er. Den store frkreyes, som kan vinne verden og bli noe annet. Noe større.

Skriv en ny kommentar

hits