Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MENNESKER

Da var jeg endelig tilbake fra jobb. Det har vært en hard dag på jobb merker jeg. Det er helt fullt i hodet og ikke noe mere skal inn. Idag hadde vi avdelingsmøte der vi tok opp litt av markedsplanen til XL og hva som skjer i fremtiden. Et greit møte som vi skal forsette med hver mandag. På slutten av møte spør sjefen meg om hvordan jeg syntes det går hittil og jeg svarer at jeg stortrives på jobb og menneskene rundt meg. Hyggelig miljø, morsom arbeidssted med masse bra mennesker og ikke minst elsker jeg å ha Petter Varner som sjef, da han er motiverende og inspirerende. En skikkelig motivator rett og slett. Deretter så spør jeg han hva han syntes og han syntes det gikk bra. Hittil er han fornøyd og tror det kommer til å bli enda bedre når ting faller på plass. Dere må huske på at jeg har null utdannelse og null kunnskap om økonomi når det gjelder innkjøp.

Jeg fikk en suveren sjanse her i livet som jeg prøver å utføre på best mulig måte. Tilbake til saken, han svarer at han er fornøyd, men at han hadde et tips til meg og det var at jeg skulle passe på hvem jeg pratet til på kontoret og hvordan jeg oppførte meg i landskapet pga de menneskene jeg kanskje trodde var mine venner, var ikke det alikevel. Det var noen som var litt sjalu på stillingen jeg hadde fått ettersom jeg hadde kommet rett fra butikk.  Jeg ble helt satt ut. Ikke minst, de jeg prater mest med er mennesker som jeg har sett som mine gode venner på kontoret. Prøvde selvsagt ikke å virke påvirket eller sjokket og svarte at jeg takket for tipset, men har tatt det med meg hele veien hjem og fatter ikke at mennesker kan være sånn mot hverandre. Kan godt hende jeg er litt for naiv til tider eller kanskje for godtroende, men hvordan klarer noen personer å være så hyggelig mot en annen og egentlig ikke mene det? Nå ligger jeg slækk ut på sofaen, mens Robin trøster meg ved å lage mat. Nå må jeg rett og slett bare slappe av og glemme denne dagen.9 kommentarer

ceciliehoven

22.mar.2011 kl.18:23

Ha en fin dag videre ! :)

Frida

22.mar.2011 kl.19:16

fin blogg!;-)

PUTAR

22.mar.2011 kl.19:42

Uff, sånt kan ikke være morsomt å måtte tenke på... Får håpe alt går seg til for deg :)

- mii

Sissel

22.mar.2011 kl.20:32

Synd at enkelte er så falske! Ha en fortsatt fin kveld:-)

Slanke Frank

22.mar.2011 kl.22:49

Hei min vakre prinsesse!

Du gjør tydligvis en god jobb for Dressmann XL men bloggen din er terningkast 1.

Dette er bare søppel!!!

Hvordan er muligheten for en liten date og en prat om potensialer i bloggen?

Vil bare at en så vakker kvinne også skal levere varene når hun blogger.

klemz Slanke Frank

frkreyes.blogg.no

23.mar.2011 kl.10:08

Haha jeg må jo bare le Slanke Frank. Du er morsom, selv når du ikke vet det engang.

Helene.

23.mar.2011 kl.16:03

sv; takk for kommentar :) hehe, enig! bloggen din er sykt bra da! :) Las kommentaren hehe, dum han.

Foretrekker å være anonym

24.mar.2011 kl.09:15

Et lite tips: Jeg ville kanskje vært litt forsiktig med å blogge så mye om jobben din. Det er ikke sikkert at arbeidsgiveren din setter så stor pris på at du blander jobb og privatliv så offentlig.

frkreyes

24.mar.2011 kl.09:42

Foretrekker å være anonym:

Har pratet med arbeidsgiver om bloggen. Men takker for tipset uansett. Liker slike saklige kommentarer.

Skriv en ny kommentar

hits