Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIKTIG INFORMASJON

Kjære lesere, her en viktig informasjon fra Dyrebeskyttelsen Hjelpesenter.

(Bildet funnet på Google.)

Vår beryktede norske dyreplager,Aud Stockman, har byttet navn.Bekreftet av Skatteverket Norge.Nå heter hun Linda Marie Sofie Hagen - Johansen.Vær vennlig og del dette med alle du kjenner, slik at hun IKKE får kjøpt nye valper/hunder.Det skulle vært innført en lov i Norge om lisens ved dyrehold. Alle som vil ha dyr skulle gått gjennom et kurs og blitt godkjent. Åsnes kvinner forstår ikke selv at det er noe galt med hennes måte og behandle og oppdra dyr på, og tror dermed at det hun gjør er helt normalt. Åsnes kvinnen ble før helgen fradømt å ha hund for all framtid. Sør Østerdal tingrett i Elverum har i sin straffeutmåling lagt vekt på nettop at kvinnen ikke later til å forstå at det er noe galt ved hennes behandling av hundene, og at hennes forklaring i retten, bar preg av fornektelse og bortforklaring.

Hadde 15 valper i fryseren.

"Vi fikk bekymringsmelding om at hundeeieren frøs ned nyfødte valper levende", opplyste daværende leder av dyrevernsnemda i Solør, Bente Langhelle.Opplysningene kom i forbindelse med at en rekke filmopptak fra fra hundeholdet til Åsnes- kvinnen, opptak som var gjort av Mattilsynets Line Taugbøl."Vi har det ikke med å kikke i fryseren til folk, men grunnen til at vi gjorde det i dette tilfellet var på bakgrunn av bekymringsmeldinger vi hadde mottatt", opplyste Langhelle i retten. Dyrevernsnemdlederen, veterinær Øyvind Ørmen og Line Taugbøl fra Mattilsynet fant til sammen 12 valper fordelt på tre plastposer i den nå tiltaltes kvinnens fryser. Ved en tidligere inspeksjon var det funnet tre valper på samme måte.

Du kan lese mer om saken HER

13 kommentarer

Feleg kommenater alltid tilbake

21.mar.2011 kl.21:59

:)

Taiba

21.mar.2011 kl.21:59

huff da :((

Mariefatpack

21.mar.2011 kl.22:02

Det er sykt. Syk, SYK dame. Blir kvalm, og sykt lei meg.

Elin Slåen

21.mar.2011 kl.22:02

Hu er tragisk på alle måter.. Skulle ikke vært lov å behandle dyr slik hu har gjort.. Skrev et innlegg om henne for en tid tilbake også!! Hu burde bli buret inne på heltid!!

http://elinslaaen.blogg.no/1298832610_dyremishandler_p_hyt_.html

katrine1993

21.mar.2011 kl.22:06

Det er helt for jævelig at folk har vett til og gjøre noe så forferdelig!! Blir så sinna å lese om det! helt syk!

pinuttberta

21.mar.2011 kl.22:09

:) supert innlegg :D

frkreyes

21.mar.2011 kl.22:13

Elin Slåen:

Helt enig Elin. Blir kvalm av slike mennesker. Dessverre virker det som hun selv er psykisk syk, man burde ha gitt henne tvungen innleggelse.

frkreyes

21.mar.2011 kl.22:21

pinuttberta:

Takk, du skal ha mye av cred´en :)

Elin Slåen

21.mar.2011 kl.22:29

Det som er mest skremmende med dette mennesker er at hu virkelig kan snakke for seg!! Det er ikke rart hu har klart å lure så mange som hu har gjort!! Men heldigvis har de aller fleste gjennomskuet henne!! Nå er det bare å håpe på at ryktet sprer seg fort nok, og langt nok til at ingen flere blir lurt!!

Jeg leste et brev hu selv hadde skrevet (finner ikke linken akkurat nå) og der viser det bare hvor "gode" taleevner hu har!! Hu manipulerer på det groveste, og det er nesten umulig å gjennomskue henne for et utrent øye!!

Ikke la deg friste av de falske løftene hu gir!!

Pinkangel

21.mar.2011 kl.22:31

Så bra at du legger ut så viktig informasjon. Jeg kopierer den jeg. Håper det er iorden. Skriver selfeølgelig at jeg fant den på din blogg:)

frkreyes

21.mar.2011 kl.22:55

Det er helt i orden, men jeg linket den fra den andre bloggen. Link gjerne henne til er du snill. God natt :)

Ugla

21.mar.2011 kl.23:26

Herregud så sykt.. hvem kan gjøre noe sånt?! Har selv 3 katter, to hunder der den ene er valp.. kunne aldri tenkt meg å fryse dem ned.. verken døde eller levende.. :S

Syklist

22.mar.2011 kl.07:25

Isj, er det mulig å være så sprø !

Skriv en ny kommentar

hits