Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOGGETUR

Da har jeg var ferdig med Zumbaen på Elixia, bestemte jeg meg for å droppe joggeturen på tredemøllen. Hvorfor ikke bruke frognerparken istedet med både solen, den friske luften og alle menneskene istedet. Så jeg tok med meg baggen min, reiste hjem, overtalte Robin som ikke var så happy for forslaget der og da som dere kan seMen han var sporty og ble med. Det var utrolig deilig å kunne jogge ute. Fikk et lite snev av sommerfølelsen i kroppen.


(Hundeparken)

Fikk skikkelig lyst på hund igjen da vi jogget forbi hundeparken. De var så nusselige alle mann, både store og små. Åh, jeg vil ha hund, og jeg vil ha det NÅ! Vi jogget videre, men jeg var på vei da jeg hadde nådd målet mitt som var 1000 kalorier.

Det blir en hard økt imorgen også. Helvetes mandag som jeg kaller det, og da er det ikke noe vits å ta den helt ut på en søndag. Målet var nådd og jeg var fornøyd, mens Robin forsatte turen alene.Men nå må jeg begynne å ordne meg til Lillestrøm Vs Stabæk kampen. Det blir et spennende oppgjør. Jeg heier på Lillestrøm ettersom Robin er Lillestrøm-fan.6 kommentarer

marianne

20.mar.2011 kl.15:01

kult <3
Så gøy!

Sissel

20.mar.2011 kl.20:05

Så flink du er til å trene:-) Fine bilder fra Frognerparken:-)

Helene,spørsmålsrunde

20.mar.2011 kl.20:12

Kos :)

Syklist

20.mar.2011 kl.22:33

Flotte bilder, og så sprek du er :)

Skriv en ny kommentar

hits