Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FREKKE MENNESKER

Det var shit deilig å få trent igjen. Det er veldig anderledes å stå på ski i en uke og deretter dra til Elixia uken deretter. Merket at jeg savnet vanlig trening. I tillegg mistet jeg mye musker og lagde endel fett  istedet under Italia turen. Når jeg reiser til Barcelona, skal jeg være mye flinkere med kostholdet, eh. Men, på vei hjem fra trening overhørte jeg en ganske morsom samtale mellom en som kom fra trening hun også og tydeligvis venninnen hennes gjennom mobilen. Hun hylte ut " At folk kan være så frekke?! Fatter det ikke". Senere i samtalen forstod jeg at noen hadde stjålet den nye hårkuren hennes i garderoben på Elixia. Hun hadde dusjet og hatt den med seg i dusjen, men når hun skulle ta badstu i 5 min og skulle hente flasken igjen, var den blitt borte. " Den kostet meg hele 400 hundre kroner og jeg kjøpte den IDAG!" Den er så utrolig kjip, når slikt skje. Når man kjøper hårprodukter hos frisøren, koster det gjerne litt i overkant for mye. Derfor bestiller jeg mine produkter enten på Ebay eller SmartClub.Apropos når jeg er inne på hår, så har jeg et godt tips. Visste du at om du skyller håret med kaldt vann før du lufttørker eller føner det, så lukker cellene seg og muligheten er mindre for smuss og skadet hår? Prøv å holde vannet så kaldt som overhodet mulig. Gjør som meg, skyll kroppen og alt det som skal skylles. Gå ut av dusjen og deretter ta det kalde vannet over hodet. Ha håndkle vedsiden klart. Ikke bare er det bra for håret ditt, men også for huden. Det var dagens folkens! Kom hjem fra trening og traff på Robin. Han var så snill og lagde mat til oss.
Nam jeg bare elsker fetaost. Den suppedietten min tror jeg kan gjemmes litt bort i skapet denne uken og bli evt hentet opp igjen til neste uke. For noe dritt! At jeg ikke greier å holde de målene jeg sier jeg skal greie. Er noe skuffet over meg selv merker jeg, men, kanskje til neste uke? Nææ!11 kommentarer

Stilig bilde , det første der ;) Og fine bilderr :)

frkreyes

14.mar.2011 kl.23:12

Takk Natalie. I det siste har speilrefleks kameraet vårt litt samarbeidsvillig. Tok kun 2 shoot av håret mitt før jeg ble fornøyd. Not bad at all :)

Sissel

14.mar.2011 kl.23:13

Takk for bra tips ang håret:-)

frkreyes

14.mar.2011 kl.23:28

Natalie Dybdal:

Nathalie, du er helt RÅ til å redigere bilder. Har masse å lære av deg. Flott om du kunne ha lagt ut en video om hvordan du redigerer :)

frkreyes

14.mar.2011 kl.23:28

Sissel:

Håret mitt ble sterkere ihvertfall av det ;)

issekri

14.mar.2011 kl.23:38

Folk er ikke til å stole på den dag idag. Mistet pengeboken min, sikkert noen som har funnet den og tatt den :@ Slike folk burde få smake på "sin egen medisin"!
sv: Tusen takk :)) Jeg kan kanskje prøve å lage en video en gang, men er ikke sikker på hvordan jeg gjør det enda, men kan prøve å finne det ut :)

14.mar.2011 kl.23:47

veldig kul blogg du har altså

Nina`s univers

15.mar.2011 kl.01:06

Kjempe fine bilder:) (innnrømmer jeg ikke har lest innlegget, for langt på natt for meg)

15.mar.2011 kl.07:37

fetaost<3

Camilla Grønhaug

15.mar.2011 kl.10:19

kaldt vann hjelper sånn at du ikke får så fort fett hår og :D

Skriv en ny kommentar

hits