Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY HOME IS THE HEART OF MY SOUL..

Da var jeg endelig hjemme. Fy fader så utrolig deilig. Regnet ut at selve reisen fra Val Gardena og hit tok oss 11 timer pluss minus. Kanskje ikke så rart når man velger å fly tilbake fra München istedet for Italia og ikke bare det, vi presterer å reise fra hotellet nesten 7timer før flyet går. Fader meg rekord fra min side. Men, eldre mennesker skal sikre seg alt mulig, mens vi yngre tar det som det kommer. Men samme kan det være, jeg er hjemme og lykkelig. Overlykkelig faktisk. Og smakte på vannet her igjen og det var så godt. Nam nam.
Reisen gikk kjempefint. Masse dødtid å kvele ettersom vi var på flyplassen så tidlig. Fikk noe hetta da sikkerhetsvakten på flyplassen bad meg om å åpne vesken min og ta ut kameraet jeg. Selvsagt gjorde jeg det, ingen stress helt til han bad han meg om å vise han noen bilder,noe som fremdeles ikke var noe problem tenkte jeg. Er tross alt blogger, har mase bilder jeg, helt til skjermen sier at There is no images to show. Dumme dumme meg! Jeg hadde jo lagt over alle bildene på macen min før avreise,noe jeg tydeligvis hadde glemt.. Så det var ingen bilder å vise han. Fuck, tenkte jeg. Heldigvis smilte han bare og lot meg gå videre. Er det noe nytt de har begynt med? Sjekke kameraene til folk? Første gang jeg opplever det ihvertfall. Har du opplevd det?
Greide å kjøpe noe til nevøen min og ste-niesen min. Man kan ikke reise avgårde og komme hjem tomthent fra utlandet. Hva slags tante ville jeg ha vært da. Hmm! Sist, men absolutt ikke minst.....Ble det selvsagt noe til meg også. Fant denne champagne flasken på Tax Free´n og MÅTTE bare ha den. Den passer utmerket til vesken min. Var den ikke søt? Syntes jeg fortjente den ettersom jeg var redd den siste dagen i bakken. Og en jente som er redd eller lei seg, fortjener en gave. Det burde vært lovfestet spør du meg. Im home. Home sweet home! Jeg er hjemme til alle mine ting. lær, sko, vesker, smykker, bilder, bøker, hårprodukter. Jeg er hjemme. Gud så deilig..

11 kommentarer

ginia<3

12.mar.2011 kl.21:07

Så stilig !
Kos deg hjemme da! :D
kult :)
tøft!

ThisISmeThen

12.mar.2011 kl.22:02

Så vakker du er! Utrolig kul veske...belønning må til :-)

» J a d e H u y n h

12.mar.2011 kl.22:17

Sjukt heldiiiig! Jeg er sjalu.

Helene Skotte

12.mar.2011 kl.22:17

kos ! :D

Sissel

12.mar.2011 kl.22:31

Velkommen hjem:-)

♥Camillaslifee

12.mar.2011 kl.22:58

du er pen :)

Camilla Grønhaug

13.mar.2011 kl.08:26

åh reisen hørtes kjempe koslig ut :)

Skriv en ny kommentar

hits