Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FORFERDELIG

Jeg er absolutt ikke noe glad i det hele tatt akkurat nå. Er kjempe trist og gleder meg som en unge til å komme hjem. Fyttifaenihelvete nå er jeg glad vi reiser hjem imorgen. Og dette er grunnen:

Igår kveld under middagen ble vi enige om å ta siste turen et stykke unna hotellet for å ha muligheten til å kjøre på et isbre. Jeg syntes dette hørtes fantastisk ut, men vet av erfaring også at en tur med kun Robin, faren hans og en som heter Øyvind betyr også en tur med bratte bakker og hurtig hastighet.
Spurte dem spesifikt om det var noen sorte løyper vi kom forbi og dem svarte nei. Igjen spurte jeg om de var sikre og svaret igjen var nei. Ok, tenkte jeg, da blir jeg med. Morgen kom og vi kjørte avsted. Det begynte bra og utsikten var nydelig. Når vi kommer ut av bilen skal vi begynne å ta noen heiser. Underveis ved heisene, begynner jeg å syntes det blir kanskje noe litt for høyt og når jeg fikk beskjed om at flere heiser kom kjente jeg kvalmen inni meg begynte å komme.Jeg er kjempe redd for høyder og ikke minst for ting jeg ikke har kontroll over og skiene mine har jeg absolutt IKKE kontroll over. Gang etter gang ser jeg bakker som er bratte og skumle. Folk skrenser nedover og noen stopper opp midt i bakken for å tenke seg noe om. Rett før vi går av stolheisen merker jeg tårene presser på, jeg er dritredd g turen har ikke engang begynt. GREAT, tenkte jeg og gikk av heisen. Robin bad faren sin og Øyvind om å kjøre i forveien fordi vi skulle ta det rolig og pent nedover noe de godtok. Midt i bakken får jeg det panikk anfallet. Jeg nekter å kjøre videre og hylgriner av skrekk. Heldigvis er Robin rolig av seg, trøster meg og får meg endelig ned en av de verste bakkene, men vi hadde flere å vente og det visste jeg. Når vi endelig hadde kommet oss over de verste bakkene bad jeg han om å ringe faren sin og be de hente oss der vi var, fordi jeg nektet rett og slett å stå mer på ski, noe de gjorde. My Lord! Er så glad for at vi reiser hjem imorgen og ikke minst for at skiene er levert tilbake til utleiern. Jeg er definitivt helt sikker på at årets kvote av slalåm er nådd!

-Reyes

5 kommentarer

Taiba

11.mar.2011 kl.18:06

fine bilder :)

browniiss

11.mar.2011 kl.18:09

DE FJELLENE VAR FINE ! :) ! :) Ha en fin fredag videre og kos deg ! ;)

Sissel

11.mar.2011 kl.18:21

huff...håper alt er bedre med deg nå!
Stakkars...Det er slitsomt og ha høydeskrekk

Emilie Andrea

13.mar.2011 kl.19:17

ÅÅH, kjenner den følelsen! godt det gikk bra da :D

fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

hits