Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEST SISTE DAG..

Nå sitter jeg ute på verandaen og koser meg med ettermiddagssolen. Det ble ingen shopping for min del. Fant ingenting som jeg bare måtte ha. Har begynt å handle med "den må jeg ha feeling" over et plagg, ellers så blir det så mye i skapet. Om jeg skulle ha kjøpt alt jeg syntes er pent, ok eller fint hadde jeg slitt major. Har allerede altfor lite med skapplass. I tillegg reiser jeg til Barcelona 28 april. Vet det er masse fint der. Sparer heller pengene til den turen. Er sikker på at kredittkortet kommer til å bli brukt og at det blir dyrt.

 

Var innom en butikk med masse utskjæringer av treverk. Presterte selvsagt og miste en ballerinadukke i gulvet som kunne ha kostet meg dyrt. Tror den lå på rundt 200 EUR. Heldigvis ble ikke butikkeieren sint, men smilte høflig og jeg rørte ikke mer for å si det slik. Er det mulig. Jeg var maks der inne i 2 min før den falt i bakken. Jises, det er typisk meg.Leste noen av kommentarene deres ang Voes comeback. Bloggen hennes var ikke noe jeg leste. Hun var litt for ung for min del, men vet at hun gjorde hverdagen til mange lysere. Om hun skulle starte igjen eller ei, ønsker jeg henne velkommen igjen. Dette er vår nest siste dag i Italia. Tiden har gått fort. Men ikke altfor fort. Akkurat passe tempo. Merker jeg er klar for hverdagen igjen. Treningen, jobben og ikke minst familien..

6 kommentarer

Sissel

10.mar.2011 kl.18:24

Har fulgt din blogg noen dager nå....kjempebra blogg:-)

ceciliehoven

10.mar.2011 kl.18:37

Hva syntes du om Italia? :)

Lena Johnsen

10.mar.2011 kl.18:47

ååhh så herlig det ser ut å sitte UTE å kose seg :-) Kos deg masse siste dagen. Og ha en fin reise hjem :)

frkreyes

10.mar.2011 kl.21:38

Lena Johnsen:

Hei Lena, det er kjempe herlig. Hører noen rykter om at det snør fremdeles i Norge. Fader heller. Nå må det slutte å snø. Hadde et håp om at det skulle være ferdig til jeg kom hjem, men ser ikke slik ut.

frkreyes

10.mar.2011 kl.21:40

ceciliehoven:

Vet du hva, det vet jeg faktisk ikke. Har ikke greid å gjøre opp en mening rett og slett fordi det føles ut som jeg er i Tyskland. Alle prater tysk her og det er så irriterende. Konklusjon, jeg må reise hit igjen og det til Milano.

frkreyes

10.mar.2011 kl.21:41

Sissel:

Åh Sissel, du er så god. Var innom bloggen din iste og leste ang stress. Har dessverre ingen gode tips ettersom jeg stresser som en ape til tider, annet enn å pleie seg selv i helgene. Det er viktig.

Skriv en ny kommentar

hits