Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BUON GIORNOAh, har sovet utrolig godt i natt. Kroppen er stål i noen områder, men opp bakken idag skal vi. Hvile kan man gjøre hjemme. Tenkte å overtale Robin til å ta litt spa senere ikveld. Syntes jeg fortjener det. Før jeg dro avgårde, hadde jeg noe vondt i nakken etter å ha sittet så mye foran pc`en på jobb og tenkte allerede da å ta noe spa i utlandet og nå skal det fullføres. Må komme meg avgårde for å spise frokost. Fader, jeg ville så gjerne følge med på Paradise hotel og har forstått at det allerede har begynt. Jeg bare elsker reality programmer, elsker sladder. Skjer det noe spennende der i år eller det ere dårlig?

6 kommentarer

Sissel

09.mar.2011 kl.08:15

Bra du har sovet godt:-) Ha en fin dag:-)

idamartine

09.mar.2011 kl.08:17

fint bilde!:-) ha en fin dag!

frkreyes

09.mar.2011 kl.09:04

Sissel:

Ha en fin da Sissel. Håper det slutter å snø snart der hjemme.

frkreyes

09.mar.2011 kl.09:05

idamartine:

Ha en fin dag du også Ida Martine :)

SaraCrohnsAlexandra

09.mar.2011 kl.10:37

Har ikke fått med meg paradise nå, jobber uheldigvis seint. ;p men skal nok følge med på det. Liker å se folk dumme seg ut :D hørtes slemt ut, men sant. Ha en fin dag :))

Camilla

09.mar.2011 kl.12:06

Paradise er i full sving, og er som et reality show skal være :) Har ikke vært så mye action enda.. de er vel fortsatt på "bli kjent" stadiet.. Men har vært 1 parbytte osv da.. Det blir vel lagt ut på tv3 sin nettside om jeg ikke tar helt feil? :)

Ha en fortsatt fin dag i Italia!

Skriv en ny kommentar

hits