Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JEG ER I HIMMELEN

Da var vi tilbake fra bakken. Det har vært veldig morro. Føler meg noe nybegynner i forhold til gutta jeg kjører med, men det kommer av at jeg er veldig pinglete. Selvom fart er morro, så er jeg redd for å falle og slå meg. Jeg tar det veldig rolig, men Robin er veldig flink til å vente på meg. Før jeg tar den helt ut må jeg bli kjent med skiene og bakkene. Slik var utsikten før vi begynte turen.Er det ikke nydelig? Man blir helt stum til tider.

Det er noe jeg syntes er veldig rart. Eller, det er ikke så rart, men alle her snakker tysk. Forstår at det er mange tyskere her og at vi grenser Tyskland, men, vi er i Italia for pokker, prat italiensk. Jeg har ikke kjøpt en italiensk ordbok for morro skyld. Robin storkoser seg med tysken sin, et språk jeg ikke er noe fan av. Syntes rett og slett ikke det er noe fint. Beklager. Uansett, så koste vi oss på en av hyttene med vann og kakao. Været her oppe har vært fantastisk og slik håper jeg det holder seg uken ut.Nå sitter jeg rett og slett og ser på italiensk big brother og forstår ikke en pøkk av det de sier, men jeg forstår at det er noe intriger og konflikter og da er det alltid morro å følge med. Btw, dagens ski outfit
7 kommentarer

lovvi

06.mar.2011 kl.16:23

å pene bilder!

lablonde.blogg.no ♕

06.mar.2011 kl.16:24

fine billder

frkreyes

06.mar.2011 kl.16:29

Tusen takk jenter.. Glemte å legge til dagens outfit :)

Maja Knutsen

06.mar.2011 kl.16:30

Skulle ønske jeg torte å kjøre ski :s

frkreyes

06.mar.2011 kl.16:32

Åh, er du redd for å kjøre ski, hm kanskje det lønner seg å kjøre med noen som ikke kjører så fort.. Da kan man ta det noe roligere.. Men står du på langrenn da?

bettina

06.mar.2011 kl.16:35

Så fine bilder:)

tenderlove

07.mar.2011 kl.09:16

Flotte bilder!

Skriv en ny kommentar

hits