Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ROLIG

Da har jeg fått roet meg ned etter morningens utbrudd. Mer jeg merker at kroppen er fremdeles noe irritert, men ikke like ille som iste. Pratet med en venninne og hun greide heldigvis å roe meg ned. Er det ikke deilig med venner.

 

I tillegg så hjelper det litt med kaffe. I det siste har jeg følt at jeg drikker i overkant litt for mye kaffe. Er det egentlig usunt eller sunt? Jeg føler det står så mye forskjellig overalt. Og alle "eksperter" mener forskjellige ting. Noen mener det er bra, andre mener det er mindre bra. Min PT f.eks mener det er usunt og bad meg kun drikke 3 kopper om dagen. Huh, lett for han å si det.. Men jeg prøver da. I idag har jeg skeiet noe ut, er allerede på kopp nummer 4!

Jeg vet jo at alt vi putter  i oss i store mengder blir fort usunt. Menneh, hva tror du, er mye kaffe usunt?  BTW: Trenger sårt ny head merker jeg, er lei den jeg har..

4 kommentarer

Sandra Børstad

24.feb.2011 kl.13:51

Du er så pen:)

frkreyes

24.feb.2011 kl.14:07

Sandra Børstad:

Du er så søt Sandra. Du, den toppen du bruker i profilbildet ditt, hvor kjøpte du den hen. Den er knallfin.. Og været her er ikke mye sol som hos deg.

Sandra Børstad

25.feb.2011 kl.18:33

Toppen er fra Zara :D

frkreyes

25.feb.2011 kl.18:52

Sandra Børstad:

Den var rålekker.. Du var kjempefin i den :)

Skriv en ny kommentar

hits