Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

EN SPAGAT KAN ENDRE EN KARAKTER

Hah, etter forrige blogginnlegg, ang det med spagaten, leste gymlæreren min det og skrev på kommentarfeltet:

"Patric

22.feb.2011 kl.20:51

Klarar du detta så ska jag gå in og endre karakteren din til 6!!! Lykke til =)"
Gjett om jeg skal greie det nå. Fy fader, for en motivasjon! Håper inderlig han mener det. Da skal jeg feire det med champagne og jordbær.


Men, dette innlegget skulle egentlig ikke handle om mine karakterer og spagaten, men mer om de andre der ute i kulden.Satt på banen på vei fra trening og så en mann samle flasker. Han rotet i hver søplekasse og fant noen flasker her og der. Folket virket brydd og noen ville ikke se han i øynene.
Jeg og Robin har en del flasker i leiligheten som vi er for late til å pante selv, så jeg vurderte å be han bli med hjem, slik at han kunne ha få de flaskene. Det er minst 200 kroner her i kun flasker. Han gikk dessverre ikke av på samme stasjon som meg, så jeg slapp heldigvis det, merket hjertet dunket som bare det av flauhet. Kunne jo hendt han trodde jeg var helt koko.
Hele poenget med innlegget er at selv om uteliggere kan virke noe irriterende til tider og andre små pjuskete, behandl de med respekt. De trenger ikke mer enn et høflig avvisning fra din side. Ikke ignorer dem totalt som om de ikke var mennesker, for det er de. Når jeg spilte fotball, pleide treneren og si til oss:
"Laget er ikke bedre enn den dårligste på laget", slik er det med samfunnet også føler jeg..
Jeg pleier som regel ikke engang å si noe til dem, bare smiler høflig og går videre. Her sitter vi i varmen og blogger om hvor fint og flott vi har det, mens andre bruker kvelden på å samle penger. Vi bruker 15 kr på hver Bloggshout her og der, mens alt de ber om er noen kroner. Jeg sier ikke at du skal gi dem penger, eller finne på noe så idiotisk som å be de hjem til deg, men gi dem oppmerksomheten de trenger, nemlig et vennlig ansikt som ikke viser kun avsky. Nok  avdagens ord fra min side, denne damen må hoppe i dusjen og legge seg for denne kroppen er ganske så sliten..og magen verker etter uttalige mageøvelser..

-Reyes

6 kommentarer

Sandra Børstad

22.feb.2011 kl.22:29

Så pen du er :)

Jenny

22.feb.2011 kl.22:54

Helt enig med deg! Det er trist å se... Han hadde sikkert blitt sjokkert, men sikkert glad også:)

gikkas

23.feb.2011 kl.00:45

Bravo,vi må ta hensyn til de som ikke har det så bra,enig m deg...Vi må stoppe opp-tenke-ågi alle en sjanse.

frkreyes

23.feb.2011 kl.08:24

gikkas:

Enig!

frkreyes

23.feb.2011 kl.08:24

Jenny:

Ja du tror det. Det tror jeg også når han hadde sett alle flaskene. Vi har ganske så mange hjemme.

frkreyes

23.feb.2011 kl.08:25

Sandra Børstad:

Tusen takk Sandra :)

Skriv en ny kommentar

hits