Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SØNDAGS FEELING

Sitter endelig på sofaen med desserten i hånden og storkoser meg i varmen. Har så søndags feeling og det er deilig. Selvom jeg er veldig glad i jobben min, skulle jeg ønske helgen varte lenger. Man skulle ha hatt en ekstra søndag i helgene om du forstår hva jeg mener. Men, vi hadde sikkert ønsket oss enda mer fri uansett hvor lang helgen hadde vært. By the way, gir cred til de som jobber på lørdager. Gjorde det selv tidligere og det er ikke mye kult. Helgen går virkelig avsted når man jobber i helgen også.

Hadde så lyst på noe søtt å kose meg med og jeg elsker krem.  Så det ble litt leting i skapet etter noe godt og der stod sitronfromasj pakken og stirret på meg. Skrives det i ett eller to ord? Hmm. Det er ikke så vanskelig å lage. Kjøp ferdig pakke i butikken og følg instruksene. Tar maks 7 min å lage..og 30 min å avkjøle.

En til meg og en til Robinjo..


Nå skal jeg kose meg med desserten og film før sminken skal av og skjønnhetssøvnen skal få sin plass i min verden..


4 kommentarer

Mafata Shanel

20.feb.2011 kl.20:04

Å, namnamnamnam!! ;D

Jenny

21.feb.2011 kl.01:59

hei! jeg kom tilfeldigvis innomm bloggen din.! Og synes det er en veldig fin og behagelig blogg, så nå har du fått en ny leser :):)

p.s jeg gikk også på Haugen ..:)

frkreyes

21.feb.2011 kl.06:33

Mafata Shanel:

Naminam! Det var veldig godt også. Spiste både min og Robin sin..

frkreyes

21.feb.2011 kl.06:34

Jenny:

Hei Jenny,

så utrolig hyggelig da. En ny leser er alltid fantastisk, men du sier du gikk på haugen, hvilket år da? Ha en strålende dag..

Klem

Skriv en ny kommentar

hits