Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ET LITE HINT AV ROSA

Åh my God its friday, det er endelig helg. Uken har gått så veldig fort, men fy fader så deilig. Det er kun 7 timer igjen også kan jeg nyte helgen med god samvittighet. Siden Robin har bursdag idag, kommer foreldrene hans på besøk. Leiligheten må ryddes, mat skal lages og kake skal bakes. Men, det gjør ingenting. Det bare koselig å gjøre slike ting når andre setter så stor pris på det.

Dette ble dagens antrekk:

En matt rosa skjorte med et hint av rosa i seg. Sort dressbukse og lett sminke i ansiktet. Til høyre ser du min desiderte favorittjakke i vinter. Den inneholder 80% ull og holder meg varm uansett hvor mange minus grader det er ute. Det er ikke så lett å finne plagg som inneholder så mye ull og som er fint. Det andre jeg liker med den er romsligheten. Jeg kan ha på meg hva som helst under, uten at den blir for trang. Verken rundt midjen eller ermene. Og den kostet kun 200 kroner på vareprøvesalg. Opprinnelig fra H&M.

 Et smykke må jo til for å få en jente til å smile, så jeg fant frem en ring jeg ikke hadde sett på en stund. Nydelig fugl i et fuglehus. Elsker ringer med detaljer og "historie".

Hva skal du i helgen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits