Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BUSY DAY FOR A FANTASTIC SUMMER..

Det har gått i et i hele dag. En del ordre som skal legges for våren og sommerens nydelige plagg. Gleder meg til å se det i butikk. Elsker butikkene om våren og sommeren fordi da skriker det farger. Nå er det mye sort, grått, beige etc som blir brukt og det begynner jeg å bli litt lei. Jeg kaller det for basicfarger. Menneskene er også mye finere om sommeren med lette plagg og solbrune ansikter.

 Selvom tiden har flydd og jeg stort sett kun har levert ordre, skal dere at jeg har tenkt på dere hele tiden. Dette ble dagens antrekk. Litt utvasket, rocka overdel med en lengere topp/kjole under. Blazeren er bare prikken over i`en for antrekket. Hadde jeg hatt lengere hår, hadde jeg vurdert å ha det nede, men inntil da, tar jeg det opp.


Arbeidsdagen er faktisk over. Jeg må komme meg avgårde for å rekke bussen. Tenkte jeg skulle ta meg en liten treningsøkt, men greier ikke å bestemme meg for spinning eller løping. Hmm, hva hadde du tatt?

2 kommentarer

Jenny

21.feb.2011 kl.02:06

går du sånn kledd på jobb? isåfall har du en utrolig bra stil :)

frkreyes

21.feb.2011 kl.06:36

Jenny:

Jeg jobber i Varner Gruppen og der går de fleste på kontoret slik. Hvis du syntes jeg har bra stil, skal du se mange av de andre jentene. Og guttene forsåvidt også, men takk :)

Skriv en ny kommentar

hits