Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RIKTIG MENGDE TIL RIKTIG TID TIL RIKTIG PRIS

Det er tre ting som betyr noe når man er innkjøper har jeg erfart, det er å handle inn riktige ting i mitt tilfelle plagg, i riktige mengde til riktig pris. Det er ikke lett å være innkjøper, spesielt når man ikke har erfaringen med det fra tidligere jobb. Jeg er utdannet journalist/reporter og det er to forkjellige arbeidsyrker  man trygt kan si. Journalistikk handler om å fortelle ulike historier som skal intressere samfunnet og verden, samt påvirke de mektigste i verden, mens innkjøp handler om økonomi. Så om du vurderer å jobbe innenfor innkjøp bør like og forstå tall. Men nok om det, dette er dagens outfit, hva syntes du?


Catsuiten er fra Bikbok, beltet er fra vareprøve salg og kjedet er også fra vareprøvesalg. Mye lekkert man kan finne på kontoret :) Jeg skal prøve å legge ut innlegg når det er vareprøve her, slik at dere kan shoppe billig til en krakkpris.


Men nå er det på tide å jobbe videre. Har endel leveranser og ordre som må fullføres før jeg kommer meg avgårde idag. Skal trene på Elixia Carl Berner sammen med min søster. Da blir det shape og Zumba. Har du trent Zumba før?


4 kommentarer

Kaltrina

15.feb.2011 kl.12:40

hehe, har hatt om dette i logistikkprosjekt i snart 4 uker. altså det med riktig tid, riktig mendge til riktig kostnad.

frkreyes

15.feb.2011 kl.12:50

Kaltrina:

Hei kaltrina. Så bra. Jeg har en bok som heter Innkjøpsteknikk, praktisk håndbok for mer effektiv innkjøp av Lennart Rosell som jeg holder på å lese nå. Den er kjempe nyttig og lettlest. Hater tunge bøker. Så du studerer, hva studerer du til?

Marte

15.feb.2011 kl.13:11

Så fint outfit :)

frkreyes

15.feb.2011 kl.13:12

Marte:

Hei Marte, tusen takk. Så fin blogg du har :)

Skriv en ny kommentar

hits