Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HAPPY VALENTINE, ELLER?

Jeg har alltid lurt på hvorfor Norge har kopiert det med Valentines Day. Det samme gjelder forsåvidt mor og farsdag, men der føler jeg at samtlige foreldre fortjener å bli hedret den ene gangen i året.

Idag startet ikke min Valentines dag så veldig bra. Skal jeg være ærlig startet den med krangel. En kjempestor krangel. Så stor at jeg hadde bare lyst til å komme meg ut av forholdet og ikke se meg tilbake. Bare pakke sakene mine sammen og ikke tenke på noe annet enn meg selv.

  Hadde det vært en normal dag, ville det kanskje ikke ha føltes så trist at man krangler på en mandag, men siden det er Valentines Day skal man i følge  tradisjonen være forelsket  og gi hverandre gaver.  Er du singel eller har du kjæreste?

8 kommentarer

bettina

14.feb.2011 kl.13:43

Singel.

frkreyes

14.feb.2011 kl.14:01

bettina:

Det er selvfølgelig fint å ha kjæreste, men merker jeg misunner dere single mennesker. Rett og slett fordi da trenger man kun å tenke på seg selv. Pent navn du hadde :)

bettina

14.feb.2011 kl.17:02

Ja, det er det som er ulempen med å ha kjæreste. Kommer selvfølgelig helt ann på hvordan kjæreste du har da, egentlig. Men alltid koselig med en du kan ringe på kveldene, kun for å snakke. Og ikke minst å bli holdt rundt og kysse på. Takk :) Hehe.

frkreyesblogg.no

14.feb.2011 kl.17:42

Svarer deg senere ikveld Bettina, må komme meg på trening.. Men du har gode poenger å komme med :)

frkreyes

14.feb.2011 kl.21:45

bettina:

Han er ganske snill. Veldig veldig snill faktisk. Den snilleste jeg har hatt, men noen ganger koker det over for oss begge. Uheldigvis på Valentines Day. Men, enig i at det er koselig å ha en på kvelden. Hatt en fin Valentines Day?

bettina

14.feb.2011 kl.22:51

Skjønner! Så utrolig trist. Håper ting ordnet seg da :) Jeg har hatt en koselig valentines day med gode venninner, ben&jerrys og film.

frkreyes

15.feb.2011 kl.08:14

bettina:

Det ordnet seg Bettina. Var inne på bloggen din og du skrev mye bra om valentines Day. Likte at du koste deg med noen venninner.

bettina

15.feb.2011 kl.08:56

Så bra!

Skriv en ny kommentar

hits