Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Til de usynlige..

Fikk denne av en venninne som har depresjon i ny og ne. Vet det er mange slike der ute. I tillegg finnes det mange med dårllig selvtillit as well, så:

Vennligst sett dette som din  facebookstatus eller legg det inn som innlegg i bloggen din i minst en time hvis du eller noen du kjenner har, eller hadde, en usynlig sykdom (diabetes, Crohns,Revmatoid artritt, nyresykdom, epilepsi,Fibromyalgi, MS, KOLS, Lupus, depresjon, dårlig selvtillit etc).Gjør det for alle som har en usynlig sykdom/følelse .... det er en daglig kamp å føle seg syk/usikker på innsiden mens man ser frisk ut på utsiden.. 

 

2 kommentarer

~ ERIKA LOUISE

09.feb.2011 kl.09:47

"Jeg kjenner ingen med psykiske lidelser"

"Jo det gjør du faktisk"

Elsker den t-skjorte reklamen, som virkelig setter fokus på andres "usynlige" problem. Støtter dem fullt ut, men ingen redder verden av å legge ut kjedebrev.. De som har disse "usynlige" sykdommene får ikke hjelp før de snakker om det uansett, og da er jeg her, og det vet dem nok <3

frkreyes

09.feb.2011 kl.10:07

~ ERIKA LOUISE:

Hei Erika,

Er veldig enig i at kjedebrev ikke vil redde verden, men jeg har troen på at det er en start. Det er en start i at vi andre begynner å tenke litt. Og det er jo det aller viktigste. Men er helt enig med deg. De trenger forsatt noen å snakke med og vi trenger fremdeles å spørre våre nærmeste om de har det bra, men inntil da, så må vi forsøke å gjøre hverandre opplyst om det :)

Skriv en ny kommentar

hits