Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Åh fy fader...

Så trøtt jeg er idag.. Føles virkelig ut som det er fredag. Skulle ønske det var fredag, men onsdagen har knapt begynt. Kroppen er helt dæv etter gårsdagens treningsøkt. Men sjekk den magen da.. Nå begynner jeg endelig å komme meg i form igjen..
Idag skal jeg rett og slett bare slappe av. Bare ligge på sofaen og daffe med serien Unge mødre. Jeg syntes det er så morsomt å se på unge mødre. Noen av dem er litt håpløse, mens andre syntes jeg greier seg overraskende bra, om ikke bedre enn "eldre" mødre. Så stå på jenter, dere er fliiiinke!

Føler jeg får litt dårlig samvittighet av å ikke ringe en eller to venninner for å høre om de vil finne på noe, men jeg merker at kroppen er så sliten, den orker ikke mye sosiale sammenhenger idag og imorgen skal jeg være sosial med en gammel kollega. Hmm, jeg får se hva det ender opp med. Skal ihvertfall spise sushi idag. Fikk så lyst på det igår.. Men nå er det på tide å sminke meg før det bærer av sted til jobb. Veldig usikker på hva jeg skal ha meg, vi får se hva det ender opp i...


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits