Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finally hjemme..

Det føles som det har vært en laang laaang dag som aldri tar slutt.. Først begynte det med jobb. Var faktisk veldig trøtt. Begynner kl 08 i Asker, så den siste bussen må taes kl 07:17, det er tidlig. Altfor tidlig. Ihvertfall idag. Deretter er det alltid jeg som står opp først i huset. Kjæresten er så sleip og sier det samme hver morgen:

"Sier du ifra når du er ferdig på badet?

Deretter måtte jeg finne det riktige antrekket og komme meg avgårde. Var like stresset som en høne før klekkingen, at jeg glemte både det ene og det andre som f.eks nøkler både hjem og til jobb. Og når jeg skulle dra fra jobb, glemte jeg like gjerne noen gavekort jeg fikk til bursdag som skulle brukes på Elixia idag på jobb selvsagt... Men men.. Hva skal man gjøre, jeg må jo bare ta det med et smil..

By the way, har du prøvd Zumba noen gang? Det er utrolig morsomt og ikke minst, er det en flink instruktør som har timen, kan du få endel trening ut av det også. Til deg som er usikker på hva Zumba er, så handler det om å danse til latininspirert musikk. Her skal du ikke tenke på moves og track, men bare slippe deg løs, gjerne med en god venninne og kose deg. Men nå merker jeg at jeg er skikkelig sliten og trenger søvnen min.. Skal prøve å lese  Oprah før jeg sovner. God natt-Reyes

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits