Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Start me up...

Ah, for en fantastisk start på dagen.. Petter V åpnet dagen med en god frokost som inneholdt bla annet pannekaker, baguetter, eggerøre og mye mer.. I tillegg fikk vi Hans fra Hans Orkester. En fantastisk mann som alltid er positiv, alltid smiler og alltid er like RÅ på gitaren sin..Bildet nedenfor er av dårlig kvalitet, men jeg tok meg heldigvis til motet og filmet dem under mini intim konserten de hadde for oss på Billingstad.

I tillegg kan dere se kaffekoppen min nederst på bildet. MÅ ha kaffe for å fungere på morningen..Bare MÅ ha det. Er du avhengig av kaffe??

Etter konserten og taler fra Petter V og ikke minst høyre hånden hans fantastiske Leiv Martinsen, var Rock n Roll frokosten over. Det ble litt jobbing. Jeg skal legge ordre på ullsokker til Dressmann XL. Nå skal vi selge vanlige tynne ullsokker til våre gutter..Det blir stas. Visste du at ullsokker er bedre å bruke om sommeren enn bomullsokker fordi de absorberer bedre? Om du er en liten svettis på føttene, anbefaler jeg deg ullsokker, da de er mer luftig. Ulempen er jo at de må vaskes om omhu, dvs ullprogram. Ikke alle er like flinke til det, som f.eks meg. 

Merker at det tar hundre år å laste ned bilder. Enten er det noe galt med blogg.no eller så er det nettet mitt.. Flere bilder kommer senere ettersom jeg må komme meg på trening.. muah!
 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits