Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

For en dag....

God morgen alle sammen. Kanskje noe sent å si god morgen kl 13, men det er først nå jeg er ordentlig våken. Stod opp kl 08 idag til min fortvilelse. Er utrolig kjedelig å stå opp så tidlig, spes når ingen andre er oppe.. Tok bilde av Majorstuakrysset, og det var ganske så fullt der igår i forhold til hva det var i dag tidlig..

Kun to personer er på krysset. Vi snakker om Norges mest trafikkerte veier både med bil og mennesker.. Etter det skulle jeg tisse og kunne ikke forstå hvor det ble av den eneste hårstrikken jeg finner om dagen. Den er svært viktig ettersom det er umulig å trene uten strikk i håret. Ikke bare bruker jeg den til trening, jeg bruker den til jobb. Hele tiden spør du meg.. Men, jeg skulle på toalettet, noe jeg gjør hver morgen og husket at jeg hadde strikken da, men så plutselig, når jeg sitter der, merker jeg at håret er løst.

"Hmm er strikken tro...?"

Den var til min fortvilese i toalettskålen og jeg hadde selvsagt tisset. Så, hva måttes gjøres? Ja, du tenker riktig.. Måtte plukke den opp etter å skreket -Faen, faen, faen!!!!!! Så jævlig ekkelt!

Deretter måtte den vaskes og legges til tørk...


Men nok om den strikken.. Idag kommer svigers på besøk og jeg er veldig usikker på hva jeg skal ha på meg. Hadde bursdag en tid tilbake og nå skal den feires med svigers og besteforeldre i tillegg.. What to wear? I dunno! Forslag? Når det er sagt så BRAKER DET LØS PÅ DRESSMANN OG DRESSMANN XL IMORGEN. Dere MÅ huske å stikke innom en Dressmann butikk om dere vil ha noen kule t-shirts og jeans til en billig penge..

Sjekk bildet under, er ikke han fin?


Denne t-shirten kan du få tak imorgen til din kjære.. I tillegg kommer butikkene til å se nesten slik ut, bare enda enda enda bedre..


Og du vil bli med kampanjemateriell som dette....

Sier ingenting mer. Bildene taler vel sitt..  Nå må jeg nesten få rumpa igang merker. Mye som skal fikses, håret f.eks skal rulles..og tørkes.. Leiligheten skal ryddes og ikke minst skal maten lages.. Ansiktet skal pleies, kaken skal bakes.. Alt dette på samme dag.. Får litt fnatt av å tenke på alt som skal gjøres.. Men vi jenter er jo kjent for å kunne gjøre mange ting på en gang eller? Hva gjør du idag?
-Reyes

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits