Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Et postkort fra min lørdag..


Gjesp.. Føler at jeg ikke er uthvilt, enda jeg stod opp helt av meg selv kl.08. Utrolig kjedelig. Merket at i uken som gikk var jeg ganske sliten på jobb også. Både psykisk og fysisk. Det er så mye som skjer på jobb om dagen, for å ikke glemme releasen av samarbeidet mellom Rolling Stone og Dressmann(XL). Det kommer til å bli stort. Klærne er fantastisk og veien til kolleksjonen har vært utrolig. Unner virkelig Petter V en storslått åpning nå førstkommende mandag. Han er en fantastisk, motiverende og ikke minst jordnær sjef.


Men, idag er det lørdag, og noe må gjøres. Aner bare ikke hva. Prøvde å sjekke litt ut hva som skjedde i Oslo idag, me ikke mye spennede. Har en venninne som vil at jeg skal være med på tarotkort lesning, men er veldig veldig usikker på det. Er liksom både skeptisk og redd for å tukle med ting man ikke skal tukle med. Kall meg gjerne tøvete og naiv, men selvom jeg kanskje aldri har sett noe spøkelse eller skikkelser etc, så tror jeg det finnes mer enn bare oss her i verden. Hva tror du?

Fortalte jeg dere at jeg var på kino igår og så filmen The black Swan?  Sjekk traileren under.

http://www.youtube.com/watch?v=5jaI1XOB-bs

Aldersgrensen er 15, noe som er forståelig på mange måter. En film som jeg virkelig anbefaler. Man blir sittenes igjen med noe forvirring, men forstår hvordor den er nominert til 5 oscar kategorier.

En tidligere skolevenninne av meg kommer innom for å selge meg en Malm kommode i sort fra Ikea til 500 kroner. Den trengs virkelig. Føler jeg har altfor mye klær til en altfor lite plass..Det blir kjempe deilig å tømme skapet litt, for noen ganger forstår jeg ikke hvor alle klærne kommer fra.....! I forrige uke tømte jeg skapet for minst åtte bæreposer om ikke mer, men alikevel ser det slik ut hjemme hos meg:

 

Har du samme problem?

Det er Ikke sikkert det blir flere innlegg idag faktisk, men vi får se.. Kanskje det ble tarotlesning alikevel.Skal prøve å komme meg til Vestby Outlet, man vet aldri hva man kan finne der. Noen gang vært der? Til vi sees igjen, Au revoir..-Reyes

7 kommentarer

sifre

05.feb.2011 kl.11:43

Så fine bilder da :)<3

kommenter gjerne tilbake ;)<3

KlemZi<3<3<3

Erika <3

05.feb.2011 kl.11:45

fine bilder :-)

Art of Gallery

05.feb.2011 kl.11:47

Veldig fint bilde. Bor selv på Majorstuen, tar gjerne en shoot av deg:) Trenger nye modeller. Send meg gjerne en mail:)

Kineee

05.feb.2011 kl.11:50

fine bilder, og en fin blogg du : ))

Caroline

05.feb.2011 kl.11:53

Har ikke samme problem, nei :)

frkreyesblogg.no

05.feb.2011 kl.12:12

Takker for alle kommentarer. Alltid hyggelig! Gud så heldig du er Caroline som ikke har problem med for mye tøy. Tar gjerne imot tips og råd :)

Ingeborg Gulla

05.feb.2011 kl.12:19

har ikke det net :)

Skriv en ny kommentar

hits